Τα κρούσματα στο Επαρχιακό Κτηματολόγιο Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, ανήλθαν στα τέσσερα, ενώ πέντε εργαζόμενοι αναμένουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων τους που στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.
 
Σημειώνεται ότι μετά τον εντοπισμό του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στο Κτηματολόγιο το περασμένο Σάββατο, 30 από τους συνολικά 60 υπαλλήλους του Τμήματος που εργάζονταν με το συγκεκριμένο άτομο, τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό μέχρι τις 10 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα λήξουν οι αναγκαίες 14 μέρες.
 
Στους υπαλλήλους δόθηκαν οδηγίες όπως σε περίπτωση που παρουσιάσουν οποιαδήποτε συμπτώματα, να επικοινωνήσουν με τον προσωπικό τους γιατρό.
 
Στο κτίριο του Κτηματολογίου έγινε απολύμανση του χώρου ενώ για στελέχωση του Τμήματος έγινε ανάκληση αδειών υπαλλήλων και θα κληθούν να εργαστούν  προσωπικό από άλλες πόλεις.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ μετά τη δημοσιοποίηση των τεσσάρων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Επαρχιακό Κτηματολόγιο Αμμοχώστου, ανησυχία για την υγεία τους εξέφρασαν και οι 16 υπάλληλοι του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, το οποίο συστεγάζεται στο κτίριο του Κτηματολογίου.
 
Πηγή: philenews