Στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων φαίνεται ότι  προτίθεται να προσφύγει έκτακτος εργάτης στον Δήμο Έγκωμης στη συγκομιδή σκυβάλων, καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας, κατά τον έλεγχο των περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο 29χρονος οδηγός οχήματος, φέρεται να αρνήθηκε να σταματήσει κατόπιν υποδείξεων της Αστυνομίας για έλεγχο και στην προσπάθεια του να διαφύγει έστριψε παράνομα σε πάροδο του δρόμου για να ανακοπεί στη συνέχεια από μέλος της Αστυνομίας. 

Ο 29χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στα μέλη της Αστυνομίας καθώς επίσης και την άδεια για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση ενώ άρχισε να εκτοξεύει απειλές.
 
Στην προσπάθεια των μελών να συλλάβουν τον 29χρονο, φαίρεται να αντιστάθηκε στη σύλληψη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να οδηγηθεί στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα και εκτός της παραβίασης των διαταγμάτων, τα οποία αφορούν επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση, απειλές, εξύβριση, επίθεση, αντίσταση κατά τη σύλληψη. 

Ο νεαρός, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Πηγή: philenews