Η Altamira Real Estate προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να περιηγηθεί ψηφιακά στους χώρους των ακινήτων μέσω της τεχνολογίας 3D Virtual Tours, σύμφωνα με την εταιρεία.
 
Όπως αναφέρεται, σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από πρωτόγνωρες προκλήσεις λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19, η Altamira Real Estate, προχώρησε στην εφαρμογή της υπηρεσίας 3D Virtual Tour σε επιπλέον αριθμό ακινήτων, με στόχο να παρέχει στο κοινό μία αναβαθμισμένη εμπειρία μέσα στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.   
 
Αξιοποιώντας το εργαλείο της τρισδιάστατης περιήγησης, η Altamira Real Estate προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να περιηγηθούν ψηφιακά, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους, στους χώρους ακινήτων, που διατίθενται προς πώληση μέσα από την ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy. Συγκεκριμένα, η εν λόγω ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά δράσεων που υλοποιεί η Εταιρεία με σκοπό να παρέχει υπεύθυνα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της, εν μέσω των  περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, συμβάλλοντας παράλληλα, στην ενίσχυση της αγοράς ακινήτων.
 
Μέσω του εξειδικευμένου και τελευταίας τεχνολογίας λογισμικού 3D Virtual Tours, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να «περπατήσει» εικονικά μέσα στους κλειστούς χώρους του ακινήτου, εξερευνώντας το σε τρισδιάστατη μορφή από κάθε δυνατή πλευρά και γωνία. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή πανοραμική φωτογραφία, το εργαλείο 3D Virtual Tours επιτρέπει στον χρήστη να κινηθεί σε ολόκληρο τον χώρο του ακινήτου. Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν επίσης να εξετάσουν την κάτοψη του κάθε ορόφου και να δουν το ακίνητο μέσα από την πρωτοποριακή όψη “dollhouse view”, αλλά και να περιηγηθούν σε εξωτερικούς χώρους όπως βεράντες, κήπους και roof garden.
 
Η υπηρεσία εικονικής περιήγησης είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές (smartphone, tablet, ηλεκτρονικό υπολογιστή), ενώ προσφέρει εξειδικευμένα εργαλεία μέτρησης, με τη βοήθεια των οποίων οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να υπολογίσουν με ακρίβεια τους χώρους του ακινήτου, και να προγραμματίσουν μελλοντικές ενέργειες, όπως η διακόσμηση και η αγορά επίπλων.
 
Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, προσφέρεται 3D Virtual Tour για ακίνητα σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου. Ενδεικτικά, εντοπίζεται ένα ευρύ φάσμα ιδιαίτερα ελκυστικών ακινήτων, όπου το κοινό μπορεί να απολαύσει μία ξεχωριστή περιήγηση μέσα από εντυπωσιακές τρισδιάστατες και διαδραστικές εικόνες:
 
Λευκωσία

Η περιήγηση

Η περιήγηση

Η περιήγηση

Η περιήγηση

Λεμεσός

Η περιήγηση

Η περιήγηση

Η περιήγηση

 
Λάρνακα

Η περιήγηση

Η περιήγηση

 
Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο [email protected] ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 8000 8200 για περισσότερες πληροφορίες.