Ανάμεσα στους αμέτρητους διαγωνισμούς που τρέχουν αυτή την περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να διεκδικήσει γιορτινά & εντυπωσιακά δώρα, μας τράβηξε την προσοχή ένας «διαγωνισμός» με τίτλο «Ένας διαγωνισμός γεμάτος καλοσύνη».
 
Το ψάξαμε και διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μία ωραία ενέργεια των Φούρνων Ζορπάς, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας τους #yparxei , με μήνυμα «Το καλό ανακυκλώνεται. Κάνε την αρχή.», που σκοπό έχει να παροτρύνει το κοινό να μοιράστει καλές πράξεις που θα ήθελε να κάνει σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο και όχι μόνο. Από τις καλές πράξεις που θα συγκεντρωθούν, οι Φούρνοι Ζορπάς θα υλοποιήσουν κάποιες από αυτές, εκπληρώνοντας έτσι το μήνυμα της καμπάνιας.
 
Η συμμετοχή μπορεί να γίνει είτε μέσω της επίσημης σελίδας των Φούρνων Ζορπάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (απαντώντας κάτω από τη σχετική ανάρτηση), είτε ρίχνοντας την κάρτα της καλής πράξης στην ειδική κατασκευή που έχει τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό, στο Nicosia mall.
Την επόμενη φορά που θα «μπεις» στα social media λοιπόν ή όταν θα βγεις για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου, αφιέρωσε 1 λεπτό από τον χρόνο σου για να γίνεις πρεσβευτής αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας των Φούρνων Ζορπάς, ρίχνοντας την δική σου κάρτα καλής πράξης.
 
Οι Φούρνοι Ζορπάς σου δίνουν τον τρόπο, να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου, να μοιράσεις χαμόγελα, να προσφέρεις απόλαυση, να χαρίσεις ελπίδα. Αναλογίσου λοιπόν ποιος και τι έχει πραγματικά ανάγκη και χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για καλό σκοπό!
 
Οι καλές πράξεις θα συγκεντρώνονται μέχρι 23/12/2019.
]www.facebook.com/zorbascy