To Top
04:56 Κυριακή
21 Ιανουαρίου 2018
Επόμενο
Προηγούμενο
Η παραπλάνηση του ελληνισμού
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Η παραπλάνηση του ελληνισμού
  20 Απριλίου 2017, 2:33 μμ  

Ο Γιάννης Χριστοδούλου Στρατουράς, μέλος της Συμμαχίας Πολιτών, Λεμεσός, εκφράζει την άποψή του για τη Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία.


Η πολιτική γραμμή της ΔΔΟ, που έχουν χαράξει τα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εδώ και χρόνια για να παρασύρουν τον Ελληνισμό και να βρεθεί παγιδευμένος στις παράλογες απαιτήσεις της Τουρκίας στις διαπραγματεύσεις, έχει πάρει τη μορφή της παράνοιας, παρόλο ότι γνωρίζουν ότι διεξάγονται κάτω από συνεχείς εκβιασμούς και απειλές της σουλτανικής Τουρκίας, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο Αιγαίο.
Κι αυτό γιατί με τη μετατροπή της Κύπρου σε μια Ισομερή Πολιτικά και Γεωγραφικά Συνομοσπονδία με την ισλαμοφασιστική Τουρκία και με υπαρκτό τον κίνδυνο της πλήρους ενσωμάτωσης, ο Τουρκοκύπριος συμπρόεδρος - ανδρείκελο θα επιφέρει την εξαφάνιση του Ελληνισμού αφού δεν θα υπάρχουν εγγυήσεις από τον ΟΗΕ και την ΕΕ. Κι αυτό αφήνει τους πολιτικούς που διαχειρίζονται τη λεγόμενη «Λύση» εκτεθειμένους όταν θα αποσύρουν τον πλούτο των τραπεζών με δάνεια-μαϊμού με τη μέθοδο των επενδύσεων και τα καταθέσουν στο εξωτερικό. Διότι γνωρίζουν ότι ο Ελληνισμός ουδέποτε θα δώσει την έγκρισή του σ’ αυτό το μόρφωμα-τέρας λύσεως, που είναι ανεφάρμοστο στην πράξη. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο λύσης προωθούν και οι πολιτικοί του ΑΚΕΛ με τις συνεχείς δηλώσεις τους, τις λεγόμενες αλλά αόριστες αρχές που πρεσβεύουν και την ανύπαρκτη επανένωση, αρνούμενοι να δίδουν επεξηγήσεις.
Και επειδή πλησιάζει ο χρόνος για την εκλογή νέου προέδρου, οι πολιτικοί ηγέτες του ΑΚΕΛ ψάχνουν να παρασύρουν έναν υποψήφιο ανδρείκελό τους από τον ενδιάμεσο χώρο και να τον διασπάσουν και να βρεθεί στον δεύτερο γύρο αντίπαλος του υποψήφιου του ΔΗΣΥ. Ο οποίος άρχισε τώρα να αντιλαμβάνεται ότι το ΑΚΕΛ τούς παρέσυρε πέρα από τις κόκκινες γραμμές, απαιτώντας όπως αποδεχθεί όλες τις παραχωρήσεις προς την Τουρκία! Αυτό λοιπόν το ανδρείκελο που ψάχνουν μπορεί να είναι ένα πρώην στέλεχος του ΑΚΕΛ που θέλουν να τιμωρήσουν επειδή έφυγε όταν διαφώνησαν την εποχή του Τάσσου Παπαδόπουλου για να τον χρησιμοποιήσουν ως Δούρειο Ίππο και να διασπάσουν το δυνατό Κέντρο. Ωστόσο, αγνοούν ότι η πλειοψηφία των στελεχών και μελών της Συμμαχίας Πολιτών εξακολουθούν να υποστηρίζουν τη γραμμή του ΔΗΚΟ διότι είναι ο κύριος Καρογιάν που τους έδιωξε όταν αρνήθηκαν να αλλάξουν γραμμή και τώρα επιστρέφουν για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου. Το μεγάλο ερώτημα, όμως, είναι γιατί βιάζονται να κλείσουν το Κυπριακό εις βάρος του Ελληνισμού, όταν άρχισαν να έρχονται τα μαύρα σύννεφα του θρησκευτικού πολέμου που επιδιώκει ο σουλτάνος της Τουρκίας στην περιοχή για να  
Επειδή αυτός ο πόλεμος θα φέρει τον τουρκικό στρατό κατοχής της Κύπρου σε θέση ομηρίας και θα υποχρεωθεί να την εγκαταλείψει από το ναυτικό της Ευρώπης και τις αεροπορίες της Ελλάδας και του Ισραήλ που έχουν την υπεροχή στον αέρα.
Αλλά η Κύπρος είναι υποχρεωμένη να γνωστοποιήσει επισήμως στην ΕΕ τους εκβιασμούς που ασκεί η Τουρκία στις Βρετανικές Βάσεις που συνορεύουν με τον τουρκικό στρατό κατοχής, γιατί οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ έχουν μετατραπεί σε μάτι και αφτί της Τουρκίας που αχρηστεύουν την άμυνα της Κύπρου.
Γι’ αυτό τον λόγο η Αγγλία αποσύρεται από την ΕΕ, έχει πωλήσει την Mobil Oil στην Ολλανδική Shell, υπόσχεται αεροπλάνα στην Τουρκία, αρνείται να εγγυηθεί την Κυπριακή Δημοκρατία και προωθεί ύπουλα σχέδια λύσης που βοηθούν την Τουρκία να αποκτήσει την Κύπρο.
Είναι λοιπόν τώρα ο χρόνος, που η Αγγλία πρέπει να παραδώσει στην ΕΕ τη διαχείριση των βάσεών της στην Κύπρο, για να αμυνθεί έναντι των εκατομμυρίων φανατικών ισλαμιστών που ξεσηκώνει η Τουρκία, να απελευθερώσει την Κύπρο και να διαλύσει το ΝΑΤΟ.    

  Γιάννης Χριστοδούλου Στρατουράς   
Σχολιάστε την Είδηση

Τα σχόλια εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες και δεν υιοθετεί το philenews.com. Προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.