Ο Όμηρος Αλεξάνδρου σχολιάζει τη δημοσκόπηση του ΡΙΚ για τη λύση του Κυπριακού.

Σύμφωνα με την προχθεσινή δημοσκόπηση του ΡΙΚ το 51% των Κυπρίων δεν γνωρίζει καν τι είναι η επιδιωκόμενη λύση του Κυπριακού στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας (ΔΔΟ)!!!
Για όσους δεν γνωρίζουν αλλά και για όσους υποτίθεται ότι γνωρίζουν τι σημαίνει για την Κύπρο και τον λαό της η ΔΔΟ, θα πρέπει να τους πληροφορήσω ότι:
«Η τουρκοβρετανικών προδιαγραφών και συμφερόντων λύση ΔΔΟ θα οδηγήσει σε ένα κράτος μη λειτουργικό και μη δημοκρατικό. Σ’ ένα κράτος ρατσιστικό, το οποίο θα βασίζεται σε εξαιρετικά πολύπλοκες και πολυδάπανες δομές, καθ’ ότι θα έχει 3 Κυβερνήσεις, 4 Βουλές, 3 Αστυνομίες, 3 δημόσιες υπηρεσίες, διπλούς ημικρατικούς οργανισμούς, διαρχία αξιωματούχων, πλήρη κατάργηση της αρχής της πλειοψηφίας στη λήψη αποφάσεων και εισαγωγή αναρίθμητων βέτο στη λειτουργία όλων των εξουσιών του κεντρικού κράτους. Αυτή η μορφή λύσης δεν έχει μέχρι σήμερα εφαρμοστεί σε κανένα άλλο κράτος στον κόσμο».
Θα πρέπει επίσης να τους πω ότι την πιο πάνω λύση την υιοθετούν και την επιδιώκουν οι 3 προεδρικοί υποψήφιοι του διεφθαρμένου παλαιοκομματικού πολιτικού κατεστημένου που διεκδικούν την ψήφο μας και που μας κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες και μας έριξαν στα τάρταρα. Ο Νίκος Αναστασιάδης (ΔΗΣΥ), ο Σταύρος Μαλάς (ΑΚΕΛ) και ο Νικόλας Παπαδόπουλος (ΔΗΚΟ). Οι υποψήφιοι αυτοί συνεπικουρούμενοι από τα χειραγωγημένα και πουλημένα ΜΜΕ φρόντισαν να κρατούν για χρόνια τώρα τον λαό στο σκοτάδι για να τον οδηγήσουν μέσω της καταστροφικής ΔΔΟ στην πλήρη τουρκοποίηση. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι οι υπόλοιποι 2 προεδρικοί υποψήφιοι Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Χρίστου είναι κάθετα εναντίον της ΔΔΟ.
Αφού τώρα μάθατε τη σκληρή αλήθεια του τι εστί ΔΔΟ, θα ακολουθήσετε, σαν άβουλα όντα το κόμμα σας και τον υποψήφιό του στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές για να χαθεί αυτός ο επίγειος παράδεισος που μας χάρισε ο Θεός; Τι θα πείτε αύριο στα παιδιά σας όταν θα σας ρωτήσουν τι κάνατε για να μη χαθεί η πατρίδα τους; Θα αντισταθείτε σαν γνήσιοι Έλληνες επιτέλους;