Πωλούνται μια σειρά από ακίνητα της Altamira Real Estate, τα οποία επιλέγηκαν για την κατηγορία «Altamira Selection» και περιλαμβάνουν επαύλεις με πισίνα, διαμερίσματα και οικιστικά οικόπεδα, σε δημοφιλείς περιοχές της Πάφου και της Λευκωσίας, με τιμές που αρχίζουν €105.000 ως €615.000. Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, στις 10 το πρωί.  Στην επαρχία Πάφου πωλούνται δύο διώροφες επαύλεις με πισίνα στα Κούκλια. Η ενδεικτική τιμή είναι €320.000 έκαστη και το εμβαδόν κλειστών χώρων  154 τ.μ. και 148 τ.μ. αντίστοιχα. 

Βρίσκονται κοντά στο Secret Valley Gold Club, σε μία περιοχή που χαρακτηρίζεται από πολυτελείς επαύλεις, ενώ διαθέτουν καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Πάφου. Αποτελούνται από τρία υπνοδωμάτια, μεγάλους και ευρύχωρους χώρους, βεράντες, αυλή και πισίνα. Είναι κενές και κατάλληλες για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση με καλή απόδοση. Οικιστικά οικόπεδα στην περιοχή «Aphrodite Hills» πωλούνται στην ενδεικτική τιμή €615.000 και το συνολικό εμβαδόν είναι 2.699 τ.μ.  Τα οικόπεδα έχουν συντελεστή δόμησης 10% και είναι ιδανικά για την ανάπτυξη πολυτελούς έπαυλης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ιδιοχρησία ως εξοχική κατοικία, όσο και για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Πόλη Χρυσοχούς  με εμβαδόν κλειστών χώρων  78 τ.μ. πωλείται στην ενδεικτική τιμή  €120.000.  Βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Δήμου και απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και βεράντες. Διαθέτει επίσης, δικαίωμα χρήσης σε κοινόχρηστη πισίνα και χώρο στάθμευσης. Είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία για ενοικίαση με καλή απόδοση. Οικιστικό οικόπεδο 665  τ.μ με θέα τη θάλασσα στη Γεροσκήπου  πωλείται στην ενδεικτική τιμή  €130.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Βρίσκεται κοντά στο δημαρχείο Γεροσκήπου και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Πάφου. Στην επαρχία Λευκωσίας οικιστικό οικόπεδο 528 τ.μ στη δημοφιλή περιοχή ΣΤΕΛΜΕΚ στη Λακατάμεια πωλείται με ενδεικτική τιμή: €175.000. Βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης και στην εκκλησία Αγίου Παντελεήμονα, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.

Οικιστικό οικόπεδο  719 τ.μ κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου πωλείται στην ενδεικτική τιμή  €145.000. Πρόκειται για συνεχόμενο οικιστικό οικόπεδο το οποίο βρίσκεται 60 μέτρα δυτικά της πολυσύχναστης λεωφόρου Τσερίου και εφάπτεται της οδού Πεύκου. Οικόπεδο 626 τ.μ  σε ανερχόμενη περιοχή του Δήμου Ιδαλίου πωλείται στην ενδεικτική τιμή  €105.000. Βρίσκεται κοντά στο δημοτικό σχολείο Ιδαλίου Γ’.