Οι καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν χθες στη Νέα Υόρκη φαίνεται πως δεν πτόησαν καθόλου έναν άνδρα, που έγινε viral στο διαδίκτυο.

Ο άνδρας αυτός, εντοπίστηκε να χαλαρώνει επάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα και πιστεύεται ότι βρισκόταν κάπου στη Νέα Υόρκη, καπνίζοντας έναν ναργιλέ, όπως δείχνει το viral βίντεο.

Viral βίντεο: Χαλάρωνε σε στρώμα καπνίζοντας ναργιλέ σε πλημμυρισμένο σοκάκι

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στη Νέα Υόρκη την ώρα που την σάρωναν οι καταρρακτώδεις βροχές της καταιγίδας Άιντα, που οδήγησαν στο θάνατο 46 ατόμων, δείχνει έναν άνδρα με αθλητικά παπούτσια και ρούχα, να είναι ξαπλωμένος επάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα σε ένα στενό δρομάκι, το οποίο έχει πλημμυρίσει από το νερό. Ο άνδρας φαίνεται να καπνίζει ναργιλέ, και να κάνει σύννεφα καπνού ενώ παρασύρεται στα θολά νερά, με την βροχή να πέφτει ασταμάτητη.

Δεν είναι γνωστό ποιος είναι αυτός ο νεαρός άνδρας στο βίντεο ή εάν ήταν στημένο όλο αυτό για τα social media, ωστόσο έχει ήδη προβληθεί πάνω από μισό εκατομμύριο φορές, μετά την ανάρτηση στο Twitter με τη λεζάντα: «Η Νέα Υόρκη είναι πλημμυρισμένη αλλά αυτός ο τύπος περνάει υπέροχα».

«Έπαθα ηπατίτιδα και μόνο που το είδα» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, με έναν άλλον να προσθέτει: «Τίποτα δεν είναι τόσο καλό όσο το να επιπλέεις στον ποταμό Λιστέρια».

iefimerida.gr