Η ζωή αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς και η ψηφιακή εποχή είναι ήδη εδώ. Η εποχή του κορωνοϊού απέδειξε με τον πιο προφανή τρόπο ότι οι ψηφιακές συναλλαγές παρέχουν μεγαλύτερη ευκολία στη ζωή μας.  Στα μικρά και στα μεγάλα τις καθημερινότητάς μας. Στις μικρές και στις μεγάλες καθημερινές αγορές μας!

 Αν και τα μετρητά εξακολουθούν να είναι ο κυρίαρχος τρόπος πληρωμής, εντούτοις ολοένα και αυξάνονται οι καταναλωτές που επιλέγουν να χρησιμοποιούν ακόμη και στις μικρές συναλλαγές τους την Visa τους, για αγορές από το περίπτερο της γειτονιάς!

Η Visa,  σε καλεί να την ανακαλύψεις και να επωφεληθείς για όλα αυτά που προσφέρει, για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Και είναι πολλά! Μεταξύ αυτών οι γρήγορες, ασφαλείς και άνετες συναλλαγές και είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής ακόμη και για τις μικρές μας συναλλαγές! 

Το δίκτυο καρτών Visa, δίνοντας ευκαιρίες και οφέλη σε όλους, για όλους αυτούς τους λόγους που προαναφέρθηκαν, θέλει να δώσει πίσω στους χρήστες του. Και τι καλύτερο από έναν διαγωνισμό;

Γι’ αυτό μέχρι και τις 30/6/2022, κάθε πληρωμή που πραγματοποιείται με Visa, αυτόματα καταγράφεται ως μια συμμετοχή στην κλήρωση για €50 επιστροφή χρημάτων! Κι εννοείται ότι μπορείς να μπεις στην κλήρωση με όλους τους τρόπους πληρωμής. Είτε επιλέγεις φυσικές, είτε ανέπαφες, είτε πληρωμές με έξυπνες συσκευές, είτε ακόμη αν επιλέγεις διαδικτυακές αγορές.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα αναδεικνύονται μέσω κλήρωσης, στην οποία θα συμμετέχει το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών που επιλέγηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και το ποσό της επιβράβευσης θα πιστωθεί είτε απευθείας στην Visa με την οποία πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές ή απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με την Visa.

Περισσότερες πληροφορίες και Ο&Π στο: https://www.visa.com.cy/cashbackpromo.html