Τίτλοι τέλους και επίσημα για την προσπάθεια συνεργασίας των τεσσάρων ανεξάρτητων υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές. Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά την Τρίτη, ακολούθησε χθες και ο Αχιλλέας Δημητριάδης. Σε γραπτή δήλωση του αναφέρει ότι συναντήθηκε χθες με Κωνσταντίνο Χριστοφίδη και Μάριο Ηλιάδη, με τους οποίους συζήτησε την προοπτική συνεργασίας, υπό το φως της απόφασης του  Χριστόδουλου Πρωτοπαπά να αποχωρήσει από την προσπάθεια.

«Αποδέχθηκα την εισήγηση για διενέργεια δημοσκόπησης, παρά το γεγονός ότι όλες οι υπάρχουσες δημοσκοπήσεις δείχνουν με σαφήνεια τις τάσεις. Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε για τη διεξαγωγής της, δεν με έβρισκε σύμφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προχωρούν με δημοσκόπηση οι 4 ανεξάρτητοι υποψήφιοι

Παραταύτα, έδειξα κάθε διάθεση να βρεθεί η φόρμουλα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Πέραν τούτου η αδυναμία να εξευρεθεί γρήγορη απόφαση, ταυτόχρονα ανέδειξε και διαφορές στις πολιτικές θέσεις μεταξύ μας», αναφέρει στη δήλωση του, επισημαίνοντας ότι η κοινή γνώμη περίμενε από τους ίδιους περισσότερα.

«Σε ό,τι με αφορά, δηλώνω την αποφασιστικότητά μου να συνεχίσω την εκλογική μάχη με όλους τους φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς μου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από τον περασμένο Φεβρουάριο, για να συμβάλουμε ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες στη χώρα μας. Για την αποτροπή της διχοτόμησης. Για να φτιάξουμε ένα Τίμιο Κράτος. Για να δημιουργήσουμε νέα αναπτυξιακή προοπτική προς όφελος της κοινωνίας», αναφέρει.