Το Touareg παραμένει ένα τετρακίνητο όχημα μεγάλων δυνατοτήτων, φορτωμένο με τεχνολογία αιχμής, επιβλητικό ΚΑΙ πολυτελές! Στην Κύπρο κλέβει το ενδιαφέρον μας με την εκπληκτική έκδοση R-Line, αφού το πακέτο R-Line δίνει γενικά στο Touareg μια πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση.

Το πακέτο R-Line  κάνει σαφή δήλωση υπογραμμίζοντας το δυναμισμό του Touareg. Οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες R-Line, οι επεκτάσεις των spoliers και η πίσω αεροτομή τονίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του. Το λογότυπο R-Line κοσμεί τη μάσκα μπροστά, ενώ ο γυαλιστερός μαύρος διαχύτης με δύο επιχρωμιωμένες τετράγωνες οπές εξαγωγής κάνουν το πίσω μέρος να υπερέχει. Το πακέτο R-Line συνοδεύεται από ζάντες αλουμινίου Salvador 19 ιντσών με μεταλλικό γκρί ως στάνταρ. Επιπλέον ζάντες αλουμινίου διατίθενται προαιρετικά.

Επωφεληθείτε από τις χρηματοδοτικές λύσεις που δίνει η Unicars, και αποκτήστε το Touareg R-Line Edition 3.0 TDI αυτόματο με Xenon φώτα, cruise control, bluetooth και full time all wheel drive (4MOTION) στη μοναδική τιμή 41,900. Το Touareg R-Line Edition υπερέχει από κάθε άποψη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vw.com.cy ή επικοινωνήστε με τη Unicars.
www.facebook.com/vwcyprus | www.unicars.com| www.vw.com.cy