Την πρώτη καινοτόμο εφαρμογή για κινητά και tablet, EAC mobile app παρουσίασε η ΑΗΚ σε εκδήλωση ειδικά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 

Το EAC mobile app είναι η εφαρμογή μιας νέας εποχής για την ΑΗΚ. Είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας βασισμένη στη διεθνή εμπειρία, που προσφέρει ταχύτερη μετάδοση των δεδομένων και υψηλής ποιότητας εμπειρία στο χρήστη. Η εφαρμογή δίνει στους καταναλωτές πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες, μέσα από ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον. Υποστηρίζεται από σχεδόν όλους τους τύπους των έξυπνων κινητών συσκευών.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής, κ. Ανδρέας Μαραγκός ανέφερε ότι “Η νέα ΑΗΚ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ανοιχτή στις τεχνολογικές εξελίξεις.  Η τεχνολογία χρειάζεται την ενέργεια, το ηλεκτρικό ρεύμα, για να αποκτήσει ζωή και υπόσταση.  Όμως, και η τεχνολογία έχει τη δική της ενέργεια!  Ενέργεια χρησιμότητας, δημιουργικότητας, ενέργεια ελευθερίας που κάνει τη ζωή μας πιο απλή.  Πιο καλή.  Μια τέτοια “διαφορετική ενέργεια” θα γνωρίσουμε σήμερα.  Γιατί σήμερα η ΑΗΚ κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον.  Το ψηφιακό μέλλον.”

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ανέπτυξε το EAC mobile app ώστε ο πελάτης της ΑΗΚ-Προμήθεια να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του αλλά και πρόσβαση σε υπηρεσίες που ο Οργανισμός προσφέρει σε όλους τους χρήστες του δικτύου ηλεκτρισμού.

Με το EAC mobile app ο χρήστης μπορεί να:
… δει στοιχεία του λογαριασμού τουβλέπει το ιστορικό κατανάλωσης του ρεύματος στο υποστατικό τουνα επιλέξει να λαμβάνει τον λογαριασμό του ηλεκτρονικάεξοφλεί τον λογαριασμό απλά και ηλεκτρονικάενημερώνεται για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και τυχόν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησηςαναφέρει κάποιο περιστατικό για ζημιά ή βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και στο δίκτυο οδικού φωτισμούυπολογίσει ποιο είναι το ενδεικτικό κόστος χρήσης κάποιας συσκευήςέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις Ανακοινώσεις και τα Ενημερωτικά Έντυπα που εκδίδει η ΑΗΚβρίσκει εύκολα στον χάρτη όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών, τα ωράρια λειτουργίας τους και τα τηλέφωνα επικοινωνίαςδει που βρίσκονται τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για την υπηρεσία e-charge υποβάλει την ένδειξη του μετρητή του (αν η ΑΗΚ δεν έχει πρόσβαση στο υποστατικό του) και να είναι συνεχώς σε επαφή με την ΑΗΚ για οτιδήποτε άλλο τον αφορά.

Στην ομιλία του για την ανάγκη υλοποίησης του έργου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ,
κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα τόνισε ότι “με την ανάπτυξη της  πρώτης  διαδραστικής εφαρμογής της ΑΗΚ, έχει δημιουργηθεί και η αναγκαία κατάλληλη τεχνική υποδομή. Η υποδομή αυτή δίνει πλέον τη δυνατότητα στην ΑΗΚ να αναπτύξει με ασφάλεια περισσότερες εφαρμογές κινητών συσκευών για χρήση από τις ίδιες τις Επιχειρησιακές Μονάδες και Διευθύνσεις  του Οργανισμού, με σκοπό τη συνεχή επιχειρησιακή βελτίωση.”

Mπείτε και σεις στη νέα εποχή της ΑΗΚ!
Κατεβάστε τώρα το νέο, απλό και πρωτοποριακό EAC mobile app και αφήστε το να δουλεύει για λογαριασμό σας!