Οικιστικά οικόπεδα, χωράφια και κατοικίες από €4.500 σε κοινότητες που εμπίπτουν στο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών, Ακριτικών και Μειονεκτικών Περιοχών

Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν να ζούσες κοντά στη φύση, σε κάποιο από τα γραφικά χωριά της Κύπρου; Αν η ιδέα να αφήσεις πίσω τον θόρυβο της πόλης σου φαίνεται δελεαστική, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.altamirarealestate.com.cy!

Διεκδίκησε επιχορήγηση μέχρι και €55.000

Στο πλαίσιο της νέας της μεγάλης εκστρατείας, η Altamira Real Estate επέλεξε και διαθέτει προς πώληση 200 οικιστικά οικόπεδα, χωράφια και κατοικίες, σε ορεινές, ακριτικές και μειονεκτικές περιοχές της Κύπρου στις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά!

Συγκεκριμένα, η Altamira Real Estate παρουσιάζει μία μεγάλη γκάμα ακινήτων, έτοιμων για άμεση ανάπτυξη, σε 75 περιοχές που εμπίπτουν στο αναθεωρημένο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών, Ακριτικών και Μειονεκτικών Περιοχών. Μέσω του Σχεδίου, όσοι ενδιαφέρονται να εγκατασταθούν στην ύπαιθρο, μπορούν να διεκδικήσουν οικονομική ενίσχυση μέχρι και €55.000, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Τιμές που ξεκινούν από μόλις €4.500

Με τις επιφυλασσόμενες τιμές να ξεκινούν από μόλις €4.500 και να φθάνουν μέχρι και τις €350.000, το φάσμα επιλογών είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές δυνατότητες και ανάγκες κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Την ίδια ώρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στα ακίνητα που ταιριάζουν περισσότερο στις δικές τους εξατομικευμένες ανάγκες, επιλέγοντας βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων μέσα από την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate. Στο πλαίσιο της αναζήτησής τους, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε εκτενή πληροφόρηση, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες καθώς και σε χάρτες που απεικονίζουν την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου που τους ενδιαφέρει.

18 ετοιμοπαράδοτες κατοικίες κοντά στα αστικά κέντρα

Από τα 200 συνολικά ακίνητα που είναι διαθέσιμα προς πώληση στο πλαίσιο της εκστρατείας της Εταιρείας, ξεχωρίζουν ιδιαίτερα 18 κατοικίες, έτοιμες για άμεση χρήση, οι οποίες και εμπίπτουν στο συγκεκριμένο στεγαστικό σχέδιο.

Οι κατοικίες βρίσκονται σε κοινότητες των επαρχιών Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου και είναι πολύ κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, προσφέροντας ταυτόχρονα, εξαιρετικές προσβάσεις στα αστικά κέντρα.

Μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν είναι μία ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων στους Καπέδες της επαρχίας Λευκωσίας, η οποία είναι έκτασης 145 τ.μ. και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €195.000. Εξίσου ελκυστική είναι επίσης μία μεζονέτα δύο υπνοδωματίων στην Αργάκα της επαρχίας Πάφου, η οποία έχει εμβαδόν 85 τ.μ. και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €115.000, καθώς και μία οικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Καλό Χωριό Λευκωσίας, η οποία διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €350.000 και είναι έκτασης 361 τ.μ..

Υποβολή προσφορών κάθε Τρίτη στις 10 το πρωί

Η εκστρατεία ξεκίνησε στις 8 Απριλίου με τη δυνατότητα υποβολής προσφορών να είναι κάθε Τρίτη στις 10 το πρωί.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των οικοπέδων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή.

Επισημαίνεται πως μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές ενώ χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλίκ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο  στο 8000 8200.