Ο ίδιος βρισκόταν εντός της οικίας του, ωστόσο διαρρήκτες κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτήν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να προχωρήσουν σε υπνοδωμάτιο και να κλέψουν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας, διαφεύγοντας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η διάρρηξη έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε κατοικία στην περιοχή της Έμπας και έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη αργότερα, όταν και εισήλθε στο υπνοδωμάτιο που φύλαγε τα πολύτιμα αντικείμενα.

Ο παραπονούμενος κάλεσε την Αστυνομία, στην οποία ανέφερε ότι αν και βρισκόταν όλο το διάστημα εκείνο εντός της οικίας, οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτήν χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό και έκλεψαν 1700 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά αξίας 1300 ευρώ περίπου που ήταν φυλαγμένα σε υπνοδωμάτιο.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν από ανασφάλιστο παράθυρο του εν λόγω υπνοδωματίου και να διαφύγουν μετά την κλοπή με τον ίδιο τρόπο.

Τα μέλη της δύναμης προχώρησαν σε δαχτυλοσκοπικές εξετάσεις στη σκηνή και σε παραλαβή τεκμηρίων για περαιτέρω ελέγχους. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: philenews