Νέα στοιχεία προέκυψαν για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από την άρση του απορρήτου. Την ώρα της δολοφονίας, η γιαγιά του Ροδίτη κατηγορούμενου βρισκόταν στο κάτω διαμέρισμα ενώ ο θείος του στο διπλανό.

Η γυναίκα κατέθεσε στις Αρχές πως άκουσε τους νεαρούς και την Ελένη Τοπαλούδη να μπαίνουν στο σπίτι και απόρησε με την ώρα, σύμφωνα με το STAR. Όπως ισχυρίστηκε, δεν άκουσε φωνές και φασαρία μέχρι τα ξημερώματα που έφυγαν από το σπίτι.

Από την έρευνα στον υπολογιστή του Ροδίτη προέκυψε πως λίγες ώρες μετά τη δολοφονία αναζητούσε επίμονα στο Facebook μία κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ., στέλνοντας της μηνύματα και κάνοντάς της κλήσεις. Μετά από τρεις μέρες η κοπέλα του απάντησε: «Ρε μην με παίρνεις τηλέφωνο θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα». Ο 21χρονος της απάντησε «sorry». Μετά από αυτή την απάντηση αναζήτησε ακόμα τέσσερις κοπέλες μέσω Facebook.

Από την άρση δεδομένων προέκυψε επίσης πως η Ελένη έγινε φίλη στο Facebook με τον Αλβανό κατηγορούμενο μία μέρα πριν τη δολοφονία και μετά μπήκε στο προφίλ της δύο φορές.

Επίσης προέκυψε πως το βράδυ της δολοφονίας αναζητούσε ταινίες πορνό στο Google και το YouTube ενώ μία μέρα μετά μπήκε σε ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για τη νεκρή κοπέλα που βρέθηκε στη θάλασσα. Αμέσως μετά αναζήτησε βίντεο με τίτλο «mama i’m a criminal», σύμφωνα με το STAR.

Ο πατέρας του Ροδίτη κατέθεσε πως οι δύο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν πριν τη σύλληψή τους: «Ο Αλβανός ήρθε στο σπίτι δύο ημέρες μετά το περιστατικό πήγε στο δμάτιο του γιου μου και ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσε μέσα. Όταν τους συλλάβανε φαντάστηκα ότι εκείνη τη μέρα ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει αν ο γιος μου είχε πει τίποτα».

«Αυτά τα άτομα είχαν κατά νου να κάνουν και βιασμό και έτσι όπως προέκυψε από την αντίδραση της Ελένης αυτό τελικά μετατράπηκε και σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα», δηλώνει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Σίγουρα αυτό ήταν αναμενόμενο, ότι προσπαθούσαν να συγκαλύψουν να κρύψουν ή να διαγράψουν στοιχεία. Αυτό ήταν το πιο φυσικό», συμπληρώνει.

Πηγή: philenews/gazetta.gr