• Γιατί είμαστε εδώ – Στόχος µας να παρέχουµε εξαιρετικό client service που βοηθά τους πελάτες µας να υπερβούν αδιέξοδα

Σε ένα περιβάλλον αυξηµένου ανταγωνισµού και ραγδαίας υποχώρησης των στεγανών στην επικοινωνία, κάθε επιχείρηση, κάθε brand, οφείλει να ξαναγυρίσει στα βασικά: εµπιστοσύνη, αξιοπιστία, ειλικρίνεια.
Πράγµατα µη υλικά, µη δεδοµένα και σήµερα µη ελεγχόµενα, που της αποδίδονται µε φειδώ και τα κατακτά µε κόπο από τους άλλους: τους πελάτες της, τους συνεργάτες της, τους εργαζοµένους της, τις ποικίλες κοινωνικές οµάδες των οποίων οι θέσεις επηρεάζουν τις εργασίες της, τους διαµορφωτές άποψης και εικόνας που έχουν σηµασία για την αγορά της, τους µετόχους της, τα µέσα ενηµέρωσης.

Πράγµατα που προϋποθέτουν πλέον εξωστρέφεια και κινητικότητα πρωτοφανή, ασυνήθιστη για το παραδοσιακό σύστηµα πωλήσεων. Ιδιότητες που συχνά φοβίζουν το management καθώς το αναγκάζουν να µπει σε αχαρτογράφητα νερά, να υπερβεί το comfort zone του και να τεστάρει τις ανασφάλειές του.
Τίποτα δεν είναι πια αυτονόητο. Δεν αρκεί να είσαι η καλύτερη εταιρεία, δεν αρκεί να έχεις την καλύτερη υπηρεσία ή το καλύτερο προϊόν. Την αναγνώριση που πιστεύεις ότι σου αξίζει πρέπει να την κερδίσεις µέσα από τη σχέση. 

Μπορούν να έχουν οι εταιρείες, τα brands «ψυχή»; Φυσικά, είναι οι αξίες, ο σκοπός τους, το νόηµα που προσθέτουν στη ζωή του άλλου, µαζί µε το πρακτικό όφελος. Γιατί υπάρχεις και τι χρησιµεύεις; Γιατί είσαι καλύτερος από τον ανταγωνισµό σου και τον µελλοντικό σου ανταγωνισµό;

Η διαδικασία αυτή δεν προϋποθέτει την επικοινωνία, είναι η επικοινωνία. Ο τρόπος που παρουσιαζόµαστε στον κόσµο, ο τρόπος που µιλάµε, το τι λέµε, το πώς το λέµε, σε ποιες πλατφόρµες απευθυνόµαστε κάθε φορά. Η επαφή καλλιεργεί σχέση, η σχέση δηµιουργεί συνάφεια, συναισθηµατική εµπλοκή (engagement), αυτή µε τη σειρά της ταύτιση και τέλος, πίστη.

Σε ένα χαοτικό σύµπαν εταιρειών και brands, online και offline, πρέπει ο πολίτης, ο πελάτης, ο συνεργάτης, ο εργαζόµενος να έχει ουσιαστικό λόγο να επιλέξει το Α από το Β.

Εµείς είµαστε εδώ για να δηµιουργήσουµε ή / και να µεταφέρουµε το λόγο, µε τον σωστό τρόπο στους σωστούς ανθρώπους.

Κύπρος

Σε µια αγορά όπως η κυπριακή, η οποία χαρακτηρίζεται από συναίνεση, resilience και αποφασιστικότητα, το µεγάλο comeback κάθε Οργανισµού στην ανάπτυξη δεν µπορεί παρά να συνοδεύεται από ανανέωση της δηµόσιας παρουσίας του. Έτσι, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναγνωρίζουν το ρόλο της στρατηγικής επικοινωνίας στην καθηµερινή λειτουργία τους.

Λόγω της µικρής κλίµακας της αγοράς και των απωλειών της προγενέστερης ύφεσης αντιλαµβανόµαστε ότι πρέπει να διαχειριζόµαστε το παράδοξο: πιεσµένα budgets και µεγαλύτερες προσδοκίες.
Αυτή τη σπαζοκεφαλιά τη λύνουµε µε επινοητικότητα και καλή κατανοµή των resources. Η λύση µας είναι να λειτουργούµε διά του υποδείγµατος, αποδεικνύοντας κάθε φορά τις δυνατότητές µας και να παρέχουµε εξαιρετικό client service που βοηθά τους πελάτες µας να υπερβούν αδιέξοδα. Στην επικοινωνία when there is a will there is always a way.

Ποιοι είµαστε

Μέσα σε δεκαεπτά χρόνια, το V+O Group, µε 130 εργαζόµενους, 140 πελάτες και γραφεία σε Αθήνα, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Λευκωσία, Σόφια και Τίρανα, είναι ο στρατηγικός συνεργάτης για την επικοινωνία κάθε επιχείρησης και Οργανισµού, σε µια διεθνή αγορά 60 εκατοµµυρίων καταναλωτών στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Το συνολικό χαρτοφυλάκιό µας συµπεριλαµβάνει τις σηµαντικότερες διεθνείς επιχειρήσεις, κορυφαίες τοπικές εταιρείες και brands. Κάτι που σηµαίνει απαράµιλλη εµπειρία, µέθοδο και τεχνογνωσία σε κάθε πεδίο και λειτουργία της επικοινωνίας.

Με αυτά τα εφόδια, στην Κύπρο η V + O εξελίχθηκε γρήγορα σε έµπιστο σύµβουλο ορισµένων από τις σηµαντικότερες πολυεθνικές και εγχώριες επιχειρήσεις που αναζητούν στέρεες λύσεις επικοινωνίας προσαρµοσµένες στη στρατηγική τους και συνεκτική, σταθερή, καθαρή φωνή.

Σήµερα προσφέρουµε υπηρεσίες διαχείρισης φήµης, public affairs και διαχείρισης κρίσεων, media relations, brand marketing, επικοινωνία επενδυτικών projects, εκστρατείες, προγράµµατα εσωτερικής επικοινωνίας, θέµατα CSR και βιωσιµότητας, influencer marketing και περιεχόµενο για πλατφόρµες social media.