Διευθύνουσα σύμβουλο Ensemble Productions Ην. Βασιλείου

Η Έλενα Παπαρίζου στο 13o Φιλανθρωπικό Gala Κύπρου–Ρωσίας

1. Αισίως φθάσατε στο 13ο Φιλανθρωπικό Gala Κύπρου και Ρωσίας; Ναι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Άντρης Αναστασιάδη. 

2. Πώς ήταν η πορεία του; Έχοντας ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Ensemble Productions και της κυπριακής Κυβέρνησης πριν από 13 χρόνια, το γκαλά εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ετήσια πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα στην Κύπρο και μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη Ρωσία. Συγκεντρώνει πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες και από τις δύο χώρες.

3. Πώς γεννήθηκε η ιδέα; Το Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου – Ρωσίας δημιουργήθηκε με στόχο να παντρέψει τους πολιτισμούς των δυο χωρών και να αναδείξει τη φιλοξενία της Κύπρου. Η αξιόλογη αυτή εκδήλωση που γίνεται στο χώρο με το μεγαλύτερο κύρος – το Προεδρικό Μέγαρο – είναι αφιερωμένη στις πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές σχέσεις Κύπρου και Ρωσίας.

4. Ποιοι θα είναι οι φετινοί καλλιτέχνες; Καταξιωμένοι καλλιτέχνες από Κύπρο, Ρωσία και Ελλάδα θα ενώσουν τη φωνή και το ταλέντο τους, σε μία μοναδική παράσταση. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πληθώρα καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων ο Ρώσος star της Eurovision και ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής στη Ρωσία σήμερα Sergey Lazarev, όπως και οι βιρτουόζοι στο ακορντεόν Bondarenko Brothers, από την Εθνική Ακαδημία Θεάτρου Μόσχας του Nadezhda Babkina, το κυπριακό συγκρότημα Dionysos Dance Group και η Ελληνίδα σταρ Έλενα Παπαρίζου. Το φετινό γκαλά στοχεύει να αποτελέσει σημαντική πλατφόρμα για ανάδειξη νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών που θα εκπροσωπήσουν τις ρωσικές τέχνες του θεάματος.

5. Από πού μπορεί κανείς να προμηθευτεί εισιτήρια; Το ποσό των 20.000 ευρώ όπως και όλα τα έσοδα από δημοπρασίες και δωρεές θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος, το οποίο στηρίζει τόσο τα παιδιά με ειδικές ικανότητες όσο και τις οικογένειές τους. Τα εισιτήρια αξίας €150 μπορούν να αποκτηθούν μέσω της Sold Out Tickets: Online: www.soldoutticketbox.com

[email protected]