Με επίσκεψη στα χωριά Πραστειό-Αυδήμου, Σωτήρα, Πάνω Κυβίδες και Όμοδος συνεχίζεται η δεύτερη μέρα της περιοδείας «Δύναμη σε Κίνηση» του Ανεξάρτητου Υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης αντάλλαξε απόψεις και άκουσε τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις εισηγήσεις των κατοίκων των κοινοτήτων της Λεμεσού, σχετικά με την απασχόληση, το κόστος ζωής και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας στην ύπαιθρο, για την προώθηση και την αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης, καθώς και για την αντιμετώπιση διαχρονικών προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων σε σχέση με την παροχή πολεοδομικών αδειών και την δημιουργία αγροτικών δρόμων.

 

 

 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων με τους κατοίκους της περιοχής, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέπτυξε τις θέσεις του και απάντησε σε ερωτήσεις για διάφορα ζητήματα, για την οικονομία και για το εθνικό μας θέμα.

Η περιοδεία «Δύναμη σε Κίνηση» συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα με επίσκεψη στις κοινότητες Φοινί, Πάνω Πλάτρες και Τριμίκλινη.

 

 

 

Αύριο Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ο κ. Χριστοδουλίδης συνοδευόμενος από δεκάδες εθελοντές θα επισκεφθεί τον Αγρό και την Παλώδια όπου θα ολοκληρωθεί η περιοδεία.