Μπορεί το Σαββατοκύριακο να μην είχαν δηλώσεις και πολιτικές τοποθετήσεις όλοι οι υποψήφιοι, ωστόσο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φροντίζουν να μας ενημερώνουν για τις διάφορες κοινωνικές δραστηριότητές τους.

Οι οποίες σε περίοδο προεκλογική, έχουν την σημασία τους. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, γιόρτασε τα γενέθλια του, τα οποία την Κυριακή τα πέρασε σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αργάκα. Είχε προηγηθεί το πάρτι έκπληξη της Παρασκευής στη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών στην επαρχία Αμμοχώστου. Ο ίδιος με ανάρτηση του, ευχαρίστησε για τις ευχές που έλαβε ενημερώνοντας μας πως έγινε 61 χρονών. Τις ευχές της με ανάρτηση του έστειλε η σύζυγος του Μαρία Σελίπα. «Αβέρωφ μου, πάντα δίπλα σου. Στο όραμά σου, στις ιδέες σου, στους αγώνες σου. Και αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε μαζί. Χρόνια πολλά αγάπη μου!», έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτηση της με μία φωτογραφία των δύο τους.

Καλοκαιρινή συνάντηση είχαν το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης με τον τέως υπουργό Ενέργειας Γιώργο Λακκοτρύπη. Την φωτογραφία ανάρτησε αρχικά η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη Φιλίππα και στη συνέχεια την αναδημοσίευσε και ο ίδιος. Μια ανάρτηση η οποία ασφαλώς έχει τη σημασία της και ήθελε να στείλει τα δικά της μηνύματα. Οι δύο πρώην υπουργοί της Κυβέρνησης Αναστασιάδη διατηρούν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους. Οι φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν τον Γιώργο Λακκοτρύπη να στηρίζει την υποψηφιότητα του τέως υπουργού Εξωτερικών. Επίσημα η ΔΗΠΑ αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις της εντός Σεπτεμβρίου.