Σε 79 κλήσεις για βοήθεια (42 πυρκαγιές και 31 ειδικές εξυπηρετήσεις και 6 ψευδείς κλήσεις), ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο, από τις 06:00 της 26ης  Αυγούστου μέχρι και τις 06:00 της 29ης Αυγούστου 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ώρα 17:22 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εντός του χώρου τουαλετών σε καφετέρια στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα Πυροσβεστικό Όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου. Η πυρκαγιά περιορίστηκε σε πλαστικό καλάθι εντός της τουαλέτας, το οποίο υπέστη ζημιά και από τον καπνό επηρεάστηκε και η βαφή στο χώρο της τουαλέτας. Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από αποτσίγαρο.

Η ώρα 04:00 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόστεγο στο ισόγειο πολυκατοικίας στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπαστυνόμου Αντρέα Παπαδόπουλου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04:15. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές και από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή στο χώρο στάθμευσης του κτηρίου. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.