Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στην έκδοση συσκευασίας μαζί με τον «Φιλελεύθερο» και «Το Βήμα», 2 πολυτελείς εκδόσεις.

Το 2ο βιβλίο της μοναδικής σειράς εκδόσεων για τον πλούτο της Ορθόδοξης Παράδοσης «Βυζαντινοί Ναοί και Μοναστήρια της Κρήτης» και Κλασικά Εικονογραφημένα, το αριστούργημα του Ντάνιελ Ντεφόου «Ροβινσώνας Κρούσος».

«Βυζαντινοί Ναοί και Μοναστήρια της Κρήτης»

Ανεκτίμητοι θησαυροί, τοιχογραφίες, ψηφιδωτά και κτίσματα απαράμιλλης ομορφιάς. Ένα ξεχωριστό ταξίδι στα σπουδαιότερα βυζαντινά προσκυνήματα και Μοναστήρια μέσα από ιστορικές φωτογραφίες και σπάνιο αρχειακό υλικό.

Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, ταξιδεύουμε στην Κρήτη. Ένα ξεχωριστό ταξίδι στα σπουδαιότερα βυζαντινά προσκυνήματα της κρητικής γης. Καθόλη την περίοδο που η Κρήτη, αποτέλεσε Βυζαντινή Επαρχία (4ος αιώνας μ.Χ. – 1204), δημιουργήθηκαν σε όλη την έκταση της εκατοντάδες βυζαντινοί ναοί και μοναστήρια με πλούσιες τοιχογραφίες ύψιστης καλλιτεχνικής αξίας. Έτσι, δικαιολογημένα το νησί της Μεγαλονήσου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα Βυζαντινό Πάρκο.

Μην το χάσετε!

Κλασικά Εικονογραφημένα – Ροβινσώνας Κρούσος, Ντάνιελ Ντεφόου

Τα αριστουργήματα της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας σε κόμικς, που μύησαν γενιές και γενιές!

Η σειρά που συνόδευσε τα παιδικά χρόνια για γενιές αναγνωστών σε νέα συλλεκτική έκδοση.

Κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή μαζί με τον «Φιλελεύθερο» και «Το Βήμα»!