Δικαιωμένος μετά από έξι χρόνια αισθάνεται ο Τζόνι Ντεπ, καθώς οι ένορκοι έκριναν ένοχη την Άμπερ Χερντ για δυσφήμιση εναντίον του.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της απόφασης, ο σταρ του Χόλιγουντ είχε δίπλα του τους θαυμαστές τους, οι οποίοι φώναζαν δυνατά το όνομά του. «Τζόνι, Τζόνι», ακουγόταν έξω από το δικαστήριο, όπως μετέδωσε το BBC.

Σε δήλωσή του, ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε ανακουφισμένος, καθώς πλέον, όπως σημειώνει, πήρε τη ζωή του πίσω, η οποία επηρεάστηκε από τη δικαστική διαμάχη.

Η δήλωση του Τζόνι Ντεπ

Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου ανθρώπων, αλλά και οι ζωές των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν άλλαξαν για πάντα.

Όλα εν ριπή οφθαλμού.

Μέσω των μέσων ενημέρωσης μου αποδόθηκαν ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες, οι οποίες προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ μίσους, αν και δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου. Η πληροφορία είχε ήδη φτάσει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο και είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου.

Και έξι χρόνια αργότερα, οι ένορκοι μου έδωσαν πίσω τη ζωή μου. 

Η απόφασή μου να συνεχίσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και το αναπόφευκτα παγκόσμιο θέαμα που έγινε η ζωή μου, πάρθηκε μόνο μετά από αρκετή σκέψη.

Από την αρχή, στόχος της αγωγής αυτής της υπόθεσης ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από την έκβαση.

Τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο επιτέλους ξεκινάει.

lifo.gr