Οι Πασχαλινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία της Θελέτρα στην Πάφου, χθες  Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία! Την εκδήλωση οργάνωσε το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο “Δικέφαλος” Αποδήμων και Φίλων Θελέτρας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να  διασκεδάσουν με παραδοσιακά παιχνίδια όπως σακουλοδρομίες, αυγοδρομίες, σχοινί, survivor και άλλα. Στα παιχνίδια βέβαια έπαιξαν και οι μεγάλοι χαρίζοντας άφθονο γέλιο και διασκέδαση στους παρευρισκόμενους! Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια για τη συμμετοχή τους και κύπελλα στους νικητές. Προσφέρθηκαν επιπλέον δωρεάν χυμοί σε όλους.  Συγχαρητήρια δόθηκαν σε όλα τα παιδάκια που αγωνίστηκαν με ήθος και έδειξαν τί σημαίνει ευγενής άμιλλα, αλληλοβοήθεια, ομαδικότητα και συνεργασία.

Επιπλέον, τόσο οι χωριανοί, όσο και οι απόδημοι Θελέτρας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσείο Παράδοσης Θελέτρας και να θαυμάσουν τις νέες προσθήκες σε φωτογραφικό υλικό και αντικείμενα. Η είσοδος τόσο για τα παιχνίδια όσο και για το μουσείο ήταν δωρεάν για το κοινό.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών ακολούθησε βραδιά Bingo  στην ταβέρνα Παύλος στη Θελέτρα όπου δόθηκαν πέραν των €300 σε χρηματικά έπαθλα.

Τέλος, ακολούθησε η κλήρωση του Πασχσλινού λαχείου του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, κύριος Δημήτρης Αργυρού, ευχαρίστησε όλους τους χωριανούς και απόδημους που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις και έδωσαν ξανά ζωή στο χωριό Θελέτρα. Υποσχέθηκε, επίσης, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χωριό για ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.