Έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος διεξήγαγαν σήμερα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ και της ΥΚΑΝ σε περιφραγμένο χωράφι και υποστατικό στα Πάνω Πολεμίδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δόθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ ότι σε συγκεκριμένο χώρο, αποκρύπτετε περιουσία που είναι προϊόν διαρρήξεων και κλοπών. Κατά την διάρκεια έρευνας που διεξήχθη στην παρουσία 45χρονης, 27χρονης και 26χρονου, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, Φο Μπιζού, καινούργιες συσκευές θυροτηλέφωνων καθώς επίσης και ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Οι τρεις ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των πιο πάνω και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Με βάση τη περιγραφή των αντικειμένων, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, κάλεσαν παραπονούμενους που διαρρήχθηκαν οι οικίες τους, μεταξύ 4/1/2022-9/2/2022 στην περιοχή Πολεμιδιών και αναγνώρισαν μέρος της πιο πάνω περιουσίας.

Οι τρεις ύποπτοι επανασυνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα για το αδίκημα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και τέθηκαν υπό κράτηση.