«Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο», είπε πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Είναι δύσκολο λοιπόν να πιστέψουμε ότι οι συνεργάτες του στη δημοφιλή εκπομπή δεν γνώριζαν τίποτα. 

«Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι. Στην τελική γιατί όχι, έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον τρόπο δεν συμπλέει και η πλειονότητα των Ελλήνων που έχει στο περιβάλλον της έναν φίλο, έναν γνωστό, έναν ξάδερφο, έναν θείο ή ένα συνεργάτη που είναι ένας γλοιώδης πέφτουλας που παρενοχλεί γυναίκες;», ανέφερε η κοπέλα. 

Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιωτόπουλος συνεργαζόταν και με ραδιοφωνικό κανάλι στη Λεμεσό, το οποίο προς τιμήν του διέκοψε τη συνεργασία μαζί του. Τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος των γυναικών δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές στο περιβάλλον των θυτών, είτε είναι εργασιακός χώρος είτε το οικογενειακό τους περιβάλλον.    

Μ.Π.