Το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και  Διεθνών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου,  με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Παλιγγενεσίας οργανώνει Έκθεση Βιβλίου με τίτλο: Η Επανάσταση στο Βιβλίο, στην Αίθουσα Υποδοχής του Πανεπιστημίου μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Η Έκθεση περιλαμβάνει 600, περίπου, τίτλους βιβλίων, αρχειακό υλικό, σπάνιους τόμους, απομνημονεύματα αγωνιστών, μελέτες για την Επανάσταση, χάρτες, λευκώματα και επετειακά αντικείμενα, ενώ παράλληλα θα γίνεται προβολή  αφιερωματικών ταινιών.

Τμήματα της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου, μαζί με τους φιλολόγους καθηγητές τους Γιάγκο Γιάγκου και Κωνσταντίνα Παναγιώτου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση. Περιηγήθηκαν την εν λόγω έκθεση, που ήταν χωρισμένη σε διάφορες ιστορικές περιόδους της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και παρακολούθησαν διάλεξη από τον Πρόεδρος Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, καθηγητή Γιώργο Γιώργη.