Ασφάλεια αυτοκινήτου, περιουσίας και υγείας σε ένα “πακέτο”, με κοινή ημερομηνία ανανέωσης και μεγάλη εξοικονόμηση

 Το All In One είναι η ιδανική απάντηση της πρώτης direct ασφαλιστικής στην αυξημένη δαπάνη των καταναλωτών από τα μεμονωμένα συμβόλαια και τα πολλαπλά διαχειριστικά και γραφειοκρατικά κόστη.

Με το All In One οι ασφαλισμένοι μπορούν να συγκεντρώσουν όλα τους τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, αξιοποιώντας ένα μοναδικό οικονομικό πλεονέκτημα που μόνο η Gan Direct μπορεί να προσφέρει: Έκπτωση στην έκπτωση ώστε τα τρία συμβόλαια να κοστίζουν όσο το ένα του ανταγωνισμού, με τα ίδια και περισσότερα ωφελήματα και καλύψεις!

Οι πελάτες που θα επιλέξουν την πρωτοποριακή υπηρεσία εξασφαλίζουν έκπτωση μέχρι και 20% καθώς πληρώνουν μόνο μία φορά τα διαχειριστικά κόστη όλων των βασικών συμβολαίων τους. Μάλιστα, εάν η διαδικασία ενοποίησης γίνει online κερδίζουν περαιτέρω έκπτωση μέχρι 10%, ενώ εάν επιλέξουν και την αυτόματη ανανέωση σε αυτή προστίθεται 5%.

Και όπως πάντα, οι ασφαλισμένοι στην Gan Direct επωφελούνται από τα προνόμια που αντιστοιχούν στα συμβόλαιά τους χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κάλυψης και εξυπηρέτησης όπως: 24ωρη βοήθεια ατυχημάτων και βλάβης, 24ωρη βοήθεια ακίνητης περιουσίας, 24ωρη βοήθεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, 24ωρη διευθέτηση απαιτήσεων, δωρεάν νομική υποστήριξη, βαθμούς στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και πολλά άλλα ωφελήματα.

Με την υπηρεσία All In One, η Gan Direct επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη διαφορετική της προσέγγιση που σεβόμενη το κάθε ευρώ, λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του καταναλωτή και τη δημιουργία προϋποθέσεων που δημιουργούν αξία γι’ αυτόν. Και αυτό με την εγγύηση για την ανταγωνιστικότερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.gandirect.com και στο τηλεφωνικό κέντρο 800 510 15.