Με τα λαμπερά stories τεσσάρων influencers που ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των social media τους, για να δώσουν το επίσημο έναυσμα της πιο χαρούμενης γιορτής, το Nicosia Mall κάνει για άλλη μια φορά τα φετινά σου Χριστούγεννα incredible!

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, τηρώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού του λόγω της πανδημίας, επέλεξε να μοιραστεί μαζί σου την εντυπωσιακή στιγμή της φωταγώγησής του, με ένα πρωτότυπο τρόπο.

Αστραφτεροί και με γιορταστική διάθεση οι Ολίβια Κωνσταντινίδη, Kλέλια Γιασεμίδου, Χαριτίνη Ηλιάδου και Νικόλας Χριστοφόρου, φτάνουν στο Nicosia Mall έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό: να φωτίσουν κάθε γωνιά του και να μεταφέρουν την ονειρεμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν, στους χιλιάδες των followers τους.

Φέρνουν έτσι πρώτοι το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Nicosia Mall, ανάβοντας στο πέρασμά τους χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια και δίνοντας ζωή στον φανταστικό διάκοσμο του αγαπημένου σου εμπορικού κέντρου.

Χιονονιφάδες και χρυσόσκονη συμπληρώνουν το μαγευτικό σκηνικό της ατμοσφαιρικής γιορτής, που προσκαλεί τους influencers να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping, γεύσεων και ψυχαγωγίας, σε καταστήματα, εστιατόρια, στο σινεμά, στο παγοδρόμιο, παντού!

Το Nicosia Mall προσκαλεί κι εσένα να ζήσεις αυτές τις γιορτές στην πιο φωτεινή εκδοχή τους!  Βάλε τη μάσκα σου, κράτα τις αποστάσεις που πρέπει και έλα να περάσεις  αξέχαστες στιγμές χαράς και ζεστασιάς παρέα με τους αγαπημένους σου, γιατί τα Χριστούγεννα στο Nicosia Mall είναι για άλλη μια φορά incredible!