Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας καλεί τους δικαιούχους εκπαιδευτικές/-τριες, οι οποίοι περιλαμβάνονται στα Τελικά Μητρώα που δημιουργήθηκαν από τον Διαγωνισμό «Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές/-τριες για τη Διδασκαλία Μαθημάτων στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.)» όπως συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση αλλαγής και επιβεβαίωσης στοιχείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με τον Διαγωνισμό «Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές/-τριες για τη Διδασκαλία Μαθημάτων στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.)»,  η Αναθέτουσα Αρχή θα διατηρήσει το Δικαίωμα Προαίρεσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Μέρους Α΄ των σχετικών Εγγράφων, για χρησιμοποίηση των Τελικών Μητρώων που δημιουργήθηκαν από τον εν λόγω Διαγωνισμό, για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους δικαιούχους, οι οποίοι/ες περιλαμβάνονται στα Τελικά Μητρώα και επιθυμούν να συμπεριληφθούν στα μητρώα της σχολικής χρονιάς 2020-2021, όπως συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση «ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ», που βρίσκεται στον σύνδεσμο http://eforms.moec.gov.cy/kie-enimerosi, μέχρι την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, στις 12:00 μ.μ.

Σχετική ειδοποίηση θα αποσταλεί από την Αναθέτουσα Αρχή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των ενδιαφερομένων.

Όσοι/όσες ανάδοχοι συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση, εκδηλώνουν αυτόματα και το ενδιαφέρον τους για ένταξή τους στα μητρώα των Κ.Ι.Ε. για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Ως εκ τούτου, και σύμφωνα με το πιο πάνω άρθρο του εν λόγω Διαγωνισμού, οι δικαιούχοι οι οποίοι/οι οποίες δεν θα συμπληρώσουν την πιο πάνω ηλεκτρονική δήλωση, θα διαγράφονται από τα Μητρώα της σχολικής χρονιάς 2020-2021.

Πηγή: philenews/KYΠΕ