Προς πώληση οικιστικό ακίνητο στην οδό Ελαιώνων στον Στρόβολο με ενδεικτική τιμή €5 εκατ. έβγαλε προς πώληση η Altamira. Η εταιρεία απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για επίδειξη ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν προσφορές ακόμη και με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται 350 μέτρα βόρεια της υπεραγοράς «Μετρό», ενώ απέχει μόλις ένα λεπτό από το πολυκατάστημα «Jumbo» και το «Pavilion Hall» και περίπου δέκα λεπτά από το «Nicosia Mall».
 
Επιπλέον, από την εν λόγω περιοχή επιτυγχάνεται εύκολη πρόσβαση τόσο προς τον αυτοκινητόδρομο, από τον οποίο απέχει περίπου δέκα λεπτά, όσο και προς το κέντρο της Λευκωσίας. Το ακίνητο διαθέτει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται της οδού Ελαιώνων κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσοψη περίπου 150 μέτρα. Το εμβαδό του ακινήτου ανέρχεται στα 25,317 τ.μ. και είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενιαία οικιστική ανάπτυξη, αφού λόγω του μεγάλου εμβαδού και του σχήματός του, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων εκμετάλλευσης και μπορεί να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πιθανού αγοραστή. 
Σύμφωνα με την Altamira, λόγω των προδιαγραφών του και του χαμηλού συντελεστή δόμησης (60%), το ακίνητο ενδέχεται να αποτελέσει πόλο έλξης για σημαντική μερίδα ιδιωτών που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στην ανέγερση πολυτελών επαύλεων, καθώς και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. 
Αξίζει να σημειωθεί πως η περίοδος υποβολής προσφορών θα διαρκέσει δύο βδομάδες. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2019.