Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε 47χρονος σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο αμφιθέατρο της Μουτταγιάκας.

Για την ώρα, η υπόθεση παραμένει μυστήριο καθώς δεν έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι και η αιτία όπου ο 47χρονος ξυλοφορτώθηκε από αριθμό προσώπων στη συναυλία. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν προβεί ήδη από χθες στη λήψη καταθέσεων από τους διοργανωτές ενώ αναζητούν πρόσωπα – παρευρισκόμενους που ενδεχομένως να ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Να σημειωθεί πως ο 47χρονος είχε μεταβεί στο μέρος ως θεατής για να παρακολουθήσει συναυλία του ράπερ Light.

Ο 47χρονος νοσηλεύεται στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι υπέστη, μικρό επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι και υπαραχνοειδή αιμορραγία καθώς και κατάγματα στο πρόσωπο και στα πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξυλοφόρτωσαν 47χρονο σε συναυλία – Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για την κατάσταση του 47χρονου και ότι αυτός παραλήφθηκε από ασθενοφόρο, από το αμφιθέατρο Μουτταγιάκας. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο αμφιθέατρο για επιτόπιες εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε ότι μεταξύ των ωρών 21:00 – 23:30, πραγματοποιήθηκε συναυλία με 800 περίπου άτομα. Μάλιστα από τις πληροφορίες που περισυλλέχθηκαν από θαμώνες, έγινε αναφορά πως ο 47χρονος δέχθηκε χτυπήματα από άγνωστα πρόσωπα. Οι λόγοι αλλά και η αιτία πίσω από τη βάναυση επίθεση για την ώρα παραμένουν άγνωστα.

Ο «Φ» επικοινώνησε με τον κοινοτάρχη της Μουτταγιάκας, κ. Βάσο Κουμπάρο, ο οποίος μας ανέφερε πως το Κοινοτικό Συμβούλιο δεν έχει καμία σχέση με τη συναυλία καθώς ο χώρος είχε ενοικιαστεί από συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής. «Άκουσα τι έγινε αλλά δεν γνωρίζω ούτε έχω εικόνα στο τι πραγματικά έγινε και για ποιο λόγο», σημείωσε και ξεκαθάρισε εκ νέου ότι απλά η Κοινότητα ενοικίασε το αμφιθέατρο.