Σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, θα εξεταστεί η πορεία υλοποίησης μέτρων για επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποδομή του Γυμνασίου Βεργίνας.
 
Σε  ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων του Γυμνασίου Βεργίνας Λάρνακας αναφέρεται ότι στο πλαίσιο έκτακτης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο, συζητήθηκαν ένα προς ένα και διεξοδικά τα έκτακτα αλλά και τα διαχρονικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σχολείο
 
Στη συνάντηση «λήφθηκαν ριζικές και άμεσα εκτελέσιμες αποφάσεις, δόθηκαν διαβεβαιώσεις και καταρτίστηκαν συγκεκριμένα δεσμευτικά χρονοδιαγράμματα. Η πορεία υλοποίησης θα επανεξεταστεί σε συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στο Γυμνάσιο Βεργίνας κατά την οποία θα ληφθεί και η οριστική απόφαση για οριστική αναστολή ή για περαιτέρω κλιμάκωση των μέτρων και των κινητοποιήσεων, με γνώμονα πάντα την υπεράσπιση του αυτονόητου δικαιώματος των παιδιών μας για παροχή ίσων ευκαιριών στη μόρφωση».

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Σκαλιάς, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας Πέτρος Χρυσοστόμου, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΛΜΕΚ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και ο Διευθυντής του Σχολείου Παναγιώτης Αβραάμ, ενώ υπήρχε ανοικτή τηλεφωνική παρέμβαση του ίδιου του Υπουργού Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη».
 
Ο Σύνδεσμος Γονέων «ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία, την ανταπόκριση και τη συνεργασία, στο πνεύμα καλής διάθεσης και καλοπιστίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών».
 

Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ