Η Κύπρος σε κάποια πράγματα δεν θα αλλάξει ποτέ και ένα από αυτά τα πράγματα είναι οι ρυθμοί με τους οποίους κινούνται κάποιες Υπηρεσίες αλλά και η νοοτροπία η οποία θέλει κάποιους να διαμαρτύρονται όταν επηρεάζεται έστω και το παραμικρό η ζωή τους και οι συνήθειές τους, αλλά όταν πρόκειται για τις ζωές των άλλων να κινούνται με ταχύτητα χελώνας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι εργασίες που άρχισαν με το σχίσιμο τμήματος της οδού Διογένους στην Έγκωμη και η εγκατάλειψη τους εδώ και περίπου δέκα μέρες σε ένα σημείο όπου διέρχονται πεζοί, κάτι το οποίο είναι επικίνδυνο και ειδικά τα βράδια όταν ο φωτισμός δεν βοηθά στον εντοπισμό του κενού που άφησε το συνεργείο που επιχείρησε να αποκαταστήσει βλάβη σε αγωγό παροχής νερού.

Το ίδιο σημείο χρησιμοποιούν μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα, αλλά η ταλαιπωρία και οι πιθανές ζημιές από την απότομη επαφή των ελαστικών ή και τα πιθανά ατυχήματα δεν φαίνεται να απασχολούν κανέναν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: FixCyprus: Η εφαρμογή του πολίτη για το οδικό δίκτυο

 

ΑΠΟΨΗ: Μας λένε να προσέχουμε, αλλά μας θέτουν σε κίνδυνο

 

Αν προκύψει ένα ατύχημα με τραυματισμούς θα αναζητείται το λάθος. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν ενημερώνει κανένας κανέναν για το τι συμβαίνει και μέχρι πότε πρέπει να αναμένουν οι επηρεαζόμενοι να κλείσει η τρύπα που άνοιξαν. Και δυστυχώς, αν κρίνουμε από τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε, το φαινόμενο δεν είναι μεμονωμένο.