Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων της DELORBIS, που βρίσκεται στη Λευκωσία, στη βιομηχανική περιοχή Εργατών.

Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής φαρμάκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κορυφαίας βιομηχανικής τεχνολογίας αφιερωμένης στο υπέρτατο αγαθό: την υγειά και την ανθρώπινη στη ζωή.

Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της  DELORBIS κ. Βάκης Φράγκος και Δρ. Παναγιώτης Μιλτιάδου τόνισαν στις ομιλίες τους ότι αυτή η τεράστια επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές εξελίξεις στην ιστορία της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας η οποία και θα ενισχύσει σημαντικά τις εξαγωγές φαρμάκων. Παράλληλα, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα διασφαλίσει τη ύπαρξη και τη διάθεση φαρμάκων για τις ανάγκες των ασθενών του τόπου μας ανά πάσα στιγμή.

 

 

 

 

 

Κλείνοντας την βραδιά, η φαρμακοβιομηχανία DELORBIS ευχαρίστησε τους καλεσμένους της, με την υπόσχεση πως αυτό το έργο είναι μόνο η αρχή για την ισχυροποίηση και καθιέρωση του Κυπριακού φαρμάκου στο παγκόσμιο.

Τα εγκαίνια τέλεσε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη.