Στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης των πρώτων Cyprus HR Awards, στις 30 Οκτωβρίου, η Lidl Κύπρου τιμήθηκε με ένα βραβείο HR, στην κατηγορία Learning & Development, για το μεγαλύτερο Project ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας.
Στα Cyprus HR Awards οι καλύτερες πρακτικές ξεχώρισαν σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας και η Lidl Κύπρου δεν θα μπορούσε να μην ανήκει σε αυτές.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Διοικητικής Ομάδας Καταστήματος» τιμήθηκε με βραβείο bronze, στην επιμέρους κατηγορία Excellence in Leadership Development. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ενημερώσεις, εργαστήρια, εκπαιδεύσεις, με διάρκεια σχεδόν δυο χρόνια και απευθύνεται στη Διοικητική Ομάδα Καταστημάτων. Το βραβείο παρέλαβαν οι Βασίλης Λαγογιάννης, Head of Sales Operations, και Γιάννης Επαμεινώνδα, Head of HR & Administration της Lidl Κύπρου. Στην Κύπρο έχουν συμμετάσχει σε αυτό περισσότερα από 60 άτομα των Καταστημάτων της Lidl Κύπρου καθώς επίσης και οι προϊστάμενοί τους.
Ο Head of Sales Operations Βασίλης Λαγογιάννης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε θερμά για τη βράβευση αυτή, εδώ και 9 χρόνια βασικός μας στόχος είναι η Lidl Κύπρου να διατηρεί την ηγετική της θέση σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η Ανάπτυξη της Διοικητικής Ομάδας των καταστημάτων μας είναι για εμάς στρατηγικός στόχος.» Στη συνέχεια, ο Head of HR & Administration Γιάννης Επαμεινώνδα ανέφερε: «Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη την οικογένεια της Lidl Κύπρου. Είναι το μεγαλύτερο project ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας και είμαστε περήφανοι για τη βράβευση αυτή.  Σας ευχαριστούμε.»
Σκοπός της Lidl Κύπρου είναι η κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της με ειδικές εκπαιδεύσεις για να αποκτήσουν μια σειρά από δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της θέσης τους. Τα στελέχη είναι πολύτιμα για τη Lidl Κύπρου, γ’ αυτό και η εταιρία φροντίζει την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους προετοιμάζοντάς τους για το μέλλον. Τα βραβεία ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας , του ΚΕΒΕ  και του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Μάθετε περισσότερα στο:
www.lidl.com.cy                                                          www.facebook.com/lidlcy/    
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/            www.twitter.com/Lidl_Cyprus_/