Ποιοτικό Lifestyle σε συνδυασμό με έξυπνες επενδύσεις

H Pafilia ιδρύθηκε το 1977 από τον κ. Ηλία Ηλιάδη και την οικογένειά του και αποτελεί την μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία ανάπτυξης γης στην Κύπρο. Η Pafilia, είναι συνώνυμη με την ποιότητα και έχει αποκτήσει φήμη αριστείας σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή ποιοτικών και πολυτελών ακινήτων παγκόσμιας κλάσης για τους πιο απαιτητικούς αγοραστές και επενδυτές.

Η δυναμική ομάδα της, οι οικογενειακές αξίες και η πελατοκεντρική προσέγγιση αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για την πολύχρονη επιτυχία της εταιρείας.

Για 45 χρόνια, προσφέρουμε χωρίς συμβιβασμούς, πρωτοποριακές ιδέες, σχεδιασμό, ποιότητα και εξυπηρέτηση με στόχο πάντα την εξέλιξη, στοιχεία τα οποία μας επιτρέπουν να καθορίζουμε τα πρότυπα στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο. Προκειμένου να ενισχύεται ο πυρήνας της αναπτυξιακής μας δραστηριότητας, η Pafilia έχει δημιουργήσει μια ομάδα θυγατρικών εταιρειών, που προσφέρουν υπηρεσίες σε ότι αφορά τις διάφορες πτυχές της ιδιοκτησίας ενός ακινήτου και τις ανάγκες που προκύπτουν από τον τρόπο και το επίπεδο διαβίωσης και lifestyle των ενοίκων. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται, συμπεριλαμβάνονται η διαχείριση ακινήτων, ενοικιάσεις, μεταπωλήσεις, αλλά και η υποδοχή και εξυπηρέτηση νέων ενοίκων και ιδιοκτητών.

Αναπτύξεις-oρόσημα

Οι αναπτύξεις των ακινήτων της Pafilia, χαρακτηρίζονται από ποικιλομορφία σε ό,τι αφορά την τοποθεσία και το στυλ. Κυμαίνονται από σύγχρονες κατοικίες, μεσογειακές βίλες και διαμερίσματα μέχρι ολοκληρωμένα θέρετρα αναψυχής, αστικούς πύργους, παραθαλάσσια ακίνητα, ιδιωτικά τεμάχια γης και αναπτύξεις που αποτελούν ιδιωτικές ασφαλείς κοινότητες.

Ενώ το χαρτοφυλάκιό μας είναι πολυσχιδές, η αφοσίωσή μας παραμένει σταθερή σε ότι αφορά στη δημιουργία κορυφαίων ακινήτων και αποκλειστικών πολυτελών κοινοτήτων με προηγμένη αλλά και διαχρονική αρχιτεκτονική που παρέχουν μια εκλεπτυσμένη ποιότητα ζωής (lifestyle) στους ενοίκους.

Για το σκοπό αυτό η άριστη ποιότητα βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε, από την ιδέα μέχρι την κατασκευή, από τις συνεργασίες που δημιουργούμε μέχρι και τις συνεχιζόμενες υπηρεσίες που παρέχουμε. Κάθε έργο δημιουργείται σύμφωνα με τα υψηλά διεθνή πρότυπα και σε αυτό αντικατοπτρίζεται ένας διακριτικά εκλεπτυσμένος τρόπος ζωής. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι το σήμα κατατεθέν μας και η δημιουργική ομάδα μας συνεργάζεται με μερικά από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα αρχιτεκτονικά γραφεία στον κόσμο.

Θέρετρα Αναψυχής/Lifestyle Προορισμοί

MINTHIS

Το MINTHIS είναι μια πολύ ξεχωριστή πολυτελής και ιδιωτική κοινότητα στην πλαγιά ενός λόφου όπου κάθε εκατοστό βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με βασική αρχή το σεβασμό προς το περιβάλλον. Το τοπίο λες και βγήκε από πίνακα μιας άλλης εποχής απεικονίζεται στην ήρεμη κορυφή του λόφου της Τσάδας, μέσα σε ένα καλαίσθητο φυσικό τοπίο όπου βρίσκεται καλά κρυμμένη μια συλλογή από βραβευμένες πολυτελείς κατοικίες, βίλες και σουίτες που σχεδιάστηκαν από παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες, εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πολυτελείς σουίτες από τις οποίες απαρτίζεται το πολυτελές θέρετρο, έχουν γίνει το μήλο της έριδος, καθώς η ζήτηση και οι κρατήσεις είναι συνεχείς από πελάτες της Κύπρου και του εξωτερικού που επιζητούν ποιοτικές αποδράσεις επιπέδου. Ήδη έχει παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα στις κρατήσεις. Αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς το τοπίο συμπληρώνεται με το βραβευμένο γήπεδο γκολφ, 18 οπών, φημισμένο για την επαγγελματική του αριστεία και την προτίμησή του από διεθνούς φήμης αθλητές, όπως και από το εξαιρετικό εστιατόριο στο Clubhouse, τις ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρονται στο κέντρο ευεξίας, ενώ υπάρχει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων τόσο στο χώρο του ξενοδοχείου όσο και στο εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον για εξερεύνηση. Αυτό το αυθεντικό οικιστικό και τουριστικό καταφύγιο επαναπροσδιορίζει τον ολιστικό τρόπο ζωής. Το καλοκαίρι του 2022, το MINTHIS θα εγκαινιάσει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο spa (κέντρο ευεξίας) το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους εκλεκτούς καλεσμένους του στα 2.000 τετραγωνικά μέτρα με πολλές εκπλήξεις και πρωτοποριακές θεραπείες.

Παράλληλα, η πλατεία «The Plateia», θα αποτελεί το σημείο κοινωνικής δικτύωσης και απόλαυσης, καθώς θα διαθέτει ένα lounge εστιατόριο γεμάτο ζωή, μπαρ, κάβα, καταστήματα τα οποία θα φιλοξενούν γνωστούς σχεδιαστές, ένα home-concept κατάστημα και μια γκαλερί τέχνης που θα φιλοξενεί έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Παράλληλα το αμφιθέατρο 200 θέσεων θα είναι σε θέση να προσφέρει μοναδικές βραδιές πολιτισμού με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και παραγωγές κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η μοναδικότητα του MINTHIS χαρακτηρίζεται από τις πολυτελείς σουίτες 2 υπνοδωματίων, τις μοναδικές βίλες 2-3 υπνοδωματίων και τις κατασκευασμένες κατά παραγγελία κατοικίες, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η χρονική στιγμή είναι ιδανική για να επενδύσει κάποιος στο θέρετρο και ιδιαίτερα στις πολυτελείς σουίτες, εφόσον κάτι τέτοιο θεωρείται μια ασφαλής επένδυση η οποία είναι σε θέση να εξασφαλίσει ανατίμηση της περιουσίας και να επιφέρει κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι τιμές ενδεικτικά ξεκινούν από €783.000.

ΟΝΕ

Ο ψηλότερος οικιστικός παραθαλάσσιος πύργος στην Κύπρο αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Αποτελείται από 37 ειδικά σχεδιασμένους ορόφους προσφέροντας αποκλειστικότητα και διακριτική πολυτέλεια στους ενοίκους και ιδιοκτήτες οι οποίοι μέχρι στιγμής προέρχονται από 14 διαφορετικές χώρες. Το ΟΝΕ, ξεχωρίζει στον αστικό ορίζοντα της Λεμεσού και είναι πλέον αναγνωρίσιμο σαν κτίσμα, από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι στην πόλη, θέτοντας σταθερά ένα νέο σημείο αναφοράς για την Κύπρο.

Οι κατοικίες χαρακτηρίζονται ως ευάερες και άνετες, με το φυσικό φως να προσφέρει ηρεμία και θετική ενέργεια. Παράλληλα, διαθέτουν ένα εξαιρετικά ευρύχωρο καθιστικό με αίθρια διπλού ύψους και μεγάλα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και λαμπερά φινιρίσματα που χαρακτηρίζουν την ανώτερη ποιότητα των κατοικιών.

Το ΟΝΕ βρίσκεται στα 170 μ. πάνω από το έδαφος, με 83 πολυτελή διαμερίσματα και μέχρι 3 διαμερίσματα ανά όροφο. Όλα τα διαμερίσματα/κατοικίες έχουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και το βουνό με την απαράμιλλη ποιότητα των ανέσεων και υπηρεσιών να προσθέτει και να αυξάνει επιπλέον στην αξία του έργου.

Η προστασία της ιδιωτικότητας και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτά που κάνουν αυτό το έργο να ξεχωρίζει. Οι ένοικοι του ΟΝΕ έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό και ειδικά διαμορφωμένο spa, με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, πισίνα με άνετους χώρους για ηλιοθεραπεία και εξωτερική βεράντα. Καθόλου παράξενο που η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη με μόλις 5 διαμερίσματα να έχουν απομείνει προς πώληση. Ενδεικτικά οι τιμές ξεκινούν από €1.950.000, ενώ οι τιμές των δύο ultra-premium κατοικιών είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας και αιτήματος από τους ενδιαφερόμενους. Αναμφισβήτητα το 2022, είναι μια χρονιά για την οποία η Pafilia θα είναι περήφανη με τα εξαιρετικά και σημαντικά επιτεύγματά της να ολοκληρώνονται. Η φετινή χρονιά θα είναι αξιομνημόνευτη για όλους με τα εγκαίνια των νέων και διεθνούς επιπέδου εγκαταστάσεων του MINTHIS και την ολοκλήρωση του ONE.

Ως ο μόνος κατασκευαστής μεγάλων έργων στην Κύπρο και με δύο τέτοιου είδους έργα, μεγάλης κλίμακας, η μακροπρόθεσμη στρατηγική και η δέσμευσή μας στην καινοτομία είναι στοιχεία τα οποία μας έχουν επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας με αριστεία. Υπόσχεσή μας είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές, δημιουργικά ξεχωριστές και εκλεπτυσμένες κατασκευές στο νησί.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Pafilia Property Developers, Νικοδήμου Μυλωνά 33, Πάφος, T: +357 26 848 800

E: [email protected] • W: www.pafilia.com