Ενώ οι Aρχές της Πάφου και δεκάδες πολίτες τιμούσαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Πάφου, επί της κεντρικής λεωφόρου Γρίβα Διγενή, ακριβώς έξω από τον χώρο της εκδήλωσης καταγράφηκε ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο, με πέντε τραυματίες να μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Πάφου.
 
Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και με σφοδρότητα υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να μετατραπούν σε άμορφες μάζες σιδερικών, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αναρτά το philenews.
 
Από τις πρώτες έρευνες προκύπτει ότι ο οδηγός του ενός οχήματος, που κατευθυνόταν προς το κέντρο της πόλης, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια.
Οι οδηγοί και οι άλλοι τρεις επιβάτες των οχημάτων τραυματίσθηκαν από τη σύγκρουση και αφού απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.
 
Το νέο σοβαρό τροχαίο προκάλεσε έντονη ανησυχία για την κατάσταση στους δρόμους, αφού αυτή την φορά έτυχε να συμβεί κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια αρμοδίων και άλλων επισήμων.