Το Κυπριακό Κέντρο Σκηνογράφων, Αρχιτεκτόνων και Τεχνικών Θεάτρου σας προσκαλεί σε τριήμερο εργαστήριο με θέμα “Music as a Chariot” από τον καταξιωμένο καθηγητή  Richard K. Thomas, από την Δευτέρα 11 μέχρι και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό.
 
Αυτό το σεμινάριο και το εργαστήριο εισάγει τη θεμελιώδη διατριβή του βιβλίου, ότι το θέατρο είναι ένας τύπος μουσικής. Στo “Music as a Chariot”  δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε όλο το εργαστήριο για τις διαφορές μεταξύ μουσικής σύνθεσης ως αυτόνομης τέχνης και ως μέσο για την υποκίνηση συναισθημάτων και τον χειρισμό της αντίληψης του χρόνου από θεατρικό κοινό. Εν ολίγοις, το εργαστήριο μας βοηθά να κατανοήσουμε τις συνέπειες της χρήσης της μουσικής για να μεταφέρουμε το κοινό στο θεατρικό κόσμο του θεάτρου.
 
Μια θαυμάσια ευκαιρία για συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ της δημιουργίας των ηχητικών αποτελεσμάτων και του κοινού που τις βιώνει. Επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του θεάτρου, του κινηματογράφου και του βίντεο, καθώς και τα βιντεοπαιχνίδια και πολλά διαφορετικά επαγγέλματα, έδειξαν ενδιαφέρον συμμετοχής σε ανάλογα σεμινάρια που διεξήχθηκαν  στο παρελθόν.
 
Επισκεφτείτε την σελίδα μας Eventpro Cyprus στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες.
 
Για εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή καλέστε μας στο 99 649 609.