Όλα έδειχναν να κυλούν ονειρικά κατά τη διάρκεια ενός γάμου που έγινε στην Τουρκία, στην περιοχή του Γκαζιαντέπ. Οι καλεσμένοι διασκέδαζαν, τα φαγητά είχαν βγει και έτρωγαν, η μουσική έπαιζε και κάποιοι χόρευαν στην πίστα και όλοι εύχονταν στους νεόνυμφους «βιον ανθόσπαρτον».

Ξαφνικά όμως ένας θόρυβος έκανε τους πάντες να παγώσουν. Ακούστηκε σαν να σκίζεται το ταβάνι. Και πριν κανείς καταλάβει τι γινόταν, άνοιξε μια τρύπα ψηλά και ένας άνδρας έπεσε. Πιάστηκε την τελευταία στιγμή από κάποιο σίδερο.

Άνοιξε το… ταβανι

Κρεμόταν επάνω από την τούρτα. Όλοι κοίταζαν ψηλά με το στόμα ανοιχτό μετά το αρχικό σοκ και τα πρώτα ουρλιαχτά. Ο άνδρας συνέχιζε να αιωρείται. Κάποιοι έτρεξαν να τον πιάσουν πριν πέσει.

Δεν τα κατάφεραν ο άνδρας έπεσε από ύψος 4 μέτρων στο τραπέζι με την τούρτα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Στον επάνω όροφο από εκεί που γινόταν η γαμήλια τελετή βρίσκεται ένα κλωστοϋφαντουργείο. Σε κάποιο σημείο το πάτωμα είχε χαλάσει και το είχαν κλείσει πρόχειρα με γυψοσανίδα.

Ο άνδρας που εργάζεται στο κλωστοϋφαντουργείο δεν πρόσεξε και πάτησε και με τα δυο του τα πόδια επάνω στην γυψοσανίδα, η οποία έσπασε. Ο άνδρας έπεσε στο κενό. Κατάφερε μόνο να πιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα και αυτό τον έσωσε γιατί έκοψε την ορμή της πτώσης.

in.gr