Επιμένει η 19χρονη Βρετανίδα τουρίστρια ότι εξαναγκάστηκε από τους ανακριτές της Αστυνομίας να αποσύρει την καταγγελία της σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα βιασμού από 12 Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας. Η 19χρονη αναφέρει πως υπέγραψε την κατάθεση κάτω από αφόρητη πίεση από τους αστυνομικούς, ενώ τονίζει μάλιστα πως η κατάθεση δεν είναι γραμμένη σε σωστά αγγλικά, γεγονός που όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun» ενισχύει την θέση της νεαρής ότι δεν την έγραψε η ίδια.
 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 19χρονης, η πελάτισσα του γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, είναι μορφωμένη, πηγαίνει στο πανεπιστήμιο και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γράψει μια τόσο άθλια κατάθεση που δεν βγάζει νόημα. «Υπάρχει συγκεκριμένη παράγραφος στην κατάθεση της 19χρονη που δεν μπορεί να την έχει γράψει άνθρωπος που έχει ως μητρική γλώσσα τα αγγλικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 19χρονης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατονόμασε μέλη του ΤΑΕ που την «πίεσαν» η 19χρονη
 
Η εφημερίδα «The Sun» δημοσιεύει μάλιστα το επίμαχο κομμάτι της κατάθεσης, στο οποίο αναφέρεται επί λέξει: «That night I discovered them recording me doing sexual intercourse».
 
Ο δικηγόρος της 19χρονης επιμένει επίσης ότι η πελάτισσα του υπέγραψε την δήλωση επειδή φοβόταν ότι οι αστυνομικοί θα την σκότωναν αν δεν υπέγραφε.
 
Πηγή: philenews