Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η κίτρινη προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 19:00 το βράδυ της Δευτέρας μέχρι και τις 11 το πρωί της Τρίτης.Όπως αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία, μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κατά διαστήματα κυρίως δυτικές και νότιες περιοχές. Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 50 χιλιοστά ανά ώρα, ενώ πιθανό να πέσει και χαλάζι. 

 

 

 

Η πρόγνωση του καιρού 

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα νοτιοδυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ το πρωί αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και τα νότια παράλια.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία την Τρίτη, θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.