H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς. Δεκαετία του 1970. Μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού του Ειρηνικού Ωκεανού. Ένα νησί όμορφο αλλά συνάμα και επικίνδυνο αφού η ομάδα δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται στα χνάρια του μυθικού βασιλείου και του γιγάντιου Κινγκ Κονγκ. Στο φιλμ ο Τom Hiddleston υποδύεται τον Captain James Conrad, έναν πρώην Βρετανό αξιωματικό, ενώ η Brie Larson μία φωτορεπόρτερ και ακτιβίστρια. Ο Kong είναι ο… Kong, που όταν θα εμφανιστεί μπροστά τους θα νιώσουν τι εστί δέος.

Θα προβάλλεται από τις 9 Μαρτίου Κανείς δεν περίμενε ότι οι ταινίες Fast & Furious θα γνώριζαν τόσο μεγάλη επιτυχία. Να όμως που η 8η ταινία είναι πλέον γεγονός για το 2017 και ο Vin Diesel θα επιστρέψει με την παρέα του σε αγώνες δρόμου γεμάτες αδρεναλίνη και … άγρια γκάζια.

Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Dom (Vin Diesel) και της Lety (Michelle Rodriguez) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Bryan (Paul Walker) και της Mia (Jordana Brewster), προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Όταν, όμως, η Shiffer (Charlize Theron), μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα, η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα με επικεφαλής τον Hobbs (Dwayne Johnson) που για χάρη του Dom πέρασε στην παρανομία μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς. Ο Hobbs (Johnson) καταλήγει στη φυλακή και εκεί θα αναμετρηθεί πάνω σε μια αναμπουμπούλα με τον παλιό γνώριμο Deckard Shaw (Jason Statham), αλλά το παιχνίδι είναι στημένο και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Mr Nobody (Kurt Russell), να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να επαναφέρει τους ευέξαπτους πρωταγωνιστές στην τάξη. Έτσι όλη η γνωστή παρέα θα ταξιδέψει από τις ακτές της Κούβας, στους δρόμους της Νέας Υόρκης και από εκεί στον Αρκτικό Κύκλο και προς την παγωμένη Θάλασσα του Μπάρεντς για να εμποδίσει την αναρχική hacker (Charlize Theron) από το να σπείρει το χάος στον κόσμο, αλλά και για να φέρει πίσω στην αγκαλιά της οικογένειας τον Dom. Στο πλευρό των Diesel, Johnson, Russell, Statham και Theron θα εμφανιστεί φυσικά η οικογένεια: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Jordana Brewster ενώ θα κάνει και μια αινιγματική εμφάνιση η αειθαλής Helen Mirren και ο γιος του Clint Eastwood, Scott.

Η ταινία θα προβάλλεται από τιις 13 Απριλίου.

AVANT PREMIERE
Παρακολουθήστε την avant premiere της ταινίας «Fast & Furious 8» από τον Kiss, τον Active 107.4 & 102.5, το Megaone και τη Ford την Τετάρτη 12 Απριλίου στις 7.30 μμ, στον κινηματογράφο Ζήνα Παλάς Λευκωσίας.