Η Neo Plaza Ltd, εταιρεία διαχείρισης ακινήτων λιανικής πώλησης με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της για την παροχή υπηρεσιών εμπορικής διαχείρισης (μίσθωση ακινήτων) στο  “Neo Plaza”, το πρώτο εκπτωτικό χωριό και ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου, με την Sonae Sierra, την διεθνή εταιρεία διαχείρισης ακινήτων με εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.
 
Το Neo Plaza αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την άνοιξη του 2020, μερικά χιλιόμετρα δυτικά της Λευκωσίας. Το 10,000m² GLA εκπτωτικό χωριό, θα κατασκευαστεί σε μία συνολική έκταση 35,000m², όπου θα υπάρχουν 45-50 καταστήματα λιανικής και ψυχαγωγικό πάρκο για εκδηλώσεις, ένας μοναδικός παιδότοπος και καταστήματα εστίασης.
 
Λίγα λόγια για την Sonae Sierra
Η Sonae Sierra είναι μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών κέντρων. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε 12 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε πελάτες με διαφορετικά γεωγραφικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι βρίσκονται σε Πορτογαλία, Αλγερία, Βραζιλία, Κολομβία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Ισπανία, Τουρκία και Τυνησία. Η Sonae Sierra έχει στην ιδιοκτησία της 46 εμπορικά κέντρα, τρέχουσας αξίας αγοράς περίπου 7 δισ. ευρώ, και διαχειρίζεται ή/και εκμισθώνει 82 εμπορικά κέντρα με μεικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 2,7 εκατ. τ.μ. και περίπου 9.300 καταστήματα. Η Sonae Sierra αναπτύσσει στην παρούσα φάση 14 εμπορικά κέντρα, 9 εκ των οποίων για λογαριασμό τρίτων. Συνεργάζεται με περισσότερους από 20 θεσμικούς επενδυτές και διαχειρίζεται τέσσερα επενδυτικά κεφάλαια ακινήτων για μεγάλο αριθμό επενδυτών σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Λίγα λόγια για την Neo Plaza Ltd
Η NEO PLAZA Ltd είναι μια Κυπριακή Εταιρεία, που απαρτίζεται από ανώτερα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο Λιανεμπόριο και την λειτουργία εμπορικών κέντρων, καθώς και εκτενή γνώση της Κυπριακής οικονομίας και της τοπικής αγοράς.