Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στη Χλώρακα με τη συμμετοχή Σύρων, άλλοι δύο ομοεθνείς τους προκάλεσαν νέο επεισόδιο και την επέμβαση της Αστυνομίας, αυτή τη φορά στην πόλη της Πάφου. Αιτία για το νέο επεισόδιο, που κατέληξε σε μαχαιρώματα, ήταν μια διαφορά 35 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 40χρονος από τη Συρία και ένας 33χρονος ομοεθνής του, είχαν δώσει ραντεβού στην είσοδο της κατοικίας του ενός εξ αυτών στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου προκειμένου να συζητήσουν μια οικονομική τους διαφορά, που φαίνεται να αφορούσε σε δανεισμό του δεύτερου από τον πρώτο χρηματικού ποσού 35 ευρώ.

Η συνάντηση εξετράπη ωστόσο και μετά τους λεκτικούς διαξιφισμούς των δύο ως προς το ποσό και την επιστροφή του, βγήκαν τα μαχαίρια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, συγκεκριμένα, ο 40χρονος που φέρεται να έχει δανείσει το ποσό, ανέσυρε μαχαίρι και κατάφερε χτύπημα στο πόδι του 33χρονου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο φερόμενος ως δράστης καταζητείται δυνάμει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Πηγή: philenews