Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά, που εκδηλώθηκε σε εν κινήσει αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου Λεμεσού, γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα οι καπνοί να επηρεάζουν αρνητικά την ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε ενώ το αυτοκίνητο οδηγείτο σε σημείο του αυτοκινητόδρομου κοντά στην Αυδήμου, στο τμήμα από Πισσούρι προς Αυδήμου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουν ανταποκριθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 4 πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λεμεσού, 2 των Βρετανικών βάσεων και 3 του Τμήματος Δασών με 15 δασοπυροσβέστες. Ενεργοποιήθηκε και η Επαρχιακή Διοίκηση για υποστηρικτική βοήθεια, ενώ οι επίγειες δυνάμεις θα ενισχυθούν.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ την πυρκαγιά στο όχημα κατέσβησαν οι Βρετανικές Βάσεις. 

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.