Φωτογραφίες και στοιχεία δύο προσώπων, υπόπτων για τον εμπρησμό και διάρρηξη κατοικίας στην επαρχία Λεμεσού, στις 26 Δεκεμβρίου, 2020, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Εναντίον των δύο προσώπων έχουν εκδοθεί Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού και τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.30 το βράδυ στις 26 Δεκεμβρίου, 2020, τέθηκε κακόβουλα πυρκαγιά σε κατοικία στην Επισκοπή, Λεμεσός. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία και στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού. Μετά από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι του εμπρησμού είχε προηγηθεί η διάρρηξη της κατοικίας, από την οποία κλάπηκε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, καθώς και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες και τα ονόματα των δύο προσώπων αφαιρέθηκαν αφού παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Πηγή: philenews