Του ανέθεσαν την ενοικίαση ενός διαμερίσματος έναντι προμήθειας, ωστόσο αυτός συμπεριφερόμενος ως ο ιδιοκτήτης του υποστατικού προχώρησε σε πλαστογράφηση, σε υπογραφές και στην είσπραξη ενοικίων.

Ο λόγος για 59χρονο από την Πάφο ο οποίος καταζητείται μετά την καταγγελία που υποβλήθηκε και την έκδοση εντάλματος σύλληψης του. Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Πάφο, αυτός ανέθεσε σε ένα 59χρονο να ενοικιάσει το διαμέρισμα του σε ενδιαφερόμενο ενοικιαστή και να πάρει την ανάλογη προμήθεια.

Ωστόσο αντί αυτού και εν αγνοία του, σύμφωνα και με την καταγγελία, διαπίστωσε εκ των υστέρων ότι ο 59χρονος κατήρτισε συμβόλαιο, πλαστογράφησε την υπογραφή του ιδιοκτήτη και στην συνέχεια προχώρησε και στην είσπραξη ενοικίων από τους ενοικιαστές που στο μεταξύ είχαν συμφωνήσει μαζί του για την ενοικίαση του επίμαχου διαμερίσματος. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά ενώ είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα που δεν του ανήκε οικειοποιούμενος και ενοίκιο, προχώρησε και σε ενοικίαση του ίδιου υποστατικού σε δεύτερο ενοικιαστή! 

Αυτή ήταν και η αιτία που η απάτη αποκαλύφθηκε, αφού ο δεύτερος αυτός ενοικιαστής πήγε στο διαμέρισμα μετά τη σύναψη της συμφωνίας με τον 59χρονο, για να βρεθεί προ εκπλήξεως, βρίσκοντας μέσα άλλους ενοικιαστές.

Αμέσως μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 59χρονου, ο οποίος καταζητείται. Εναντίον του εξετάζεται υπόθεση πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. 

Όπως διαπιστώθηκε ο 59χρονος δεν είναι εγγεγραμμένος κτηματομεσίτης.