Η αδιάκοπη εντατική διενέργεια των περιπολιών και η αυστηροποίηση των ελέγχων στην Πάφο, αποδίδουν αυξητικά ορατά αποτελέσματα. Αυτό εκτιμούν αξιωματούχοι της Διεύθυνσης Πάφου, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίηση τους για την πορεία της εφαρμογής των περιοριστών μέτρων στην πόλη και επαρχία της Πάφου.

Η εντατικοποίηση που αποφασίσθηκε μετά τη διαπίστωση ότι στην Πάφο παρατηρούνταν τις πρώτες μέρες της καραντίνας, αναλογικά της πληθυσμιακής κατάστασης, πολλά περιστατικά παρακοής των διαταγμάτων, εκ των πραγμάτων δικαίωσε τη νέα στρατηγική, θεωρούν οι επιτελείς της Αστυνομίας. Η αναγκαιότητα αυστηροποίησης των μέτρων, καταδείχθηκε από το γεγονός, τονίζουν, ότι από τις μέρες εφαρμογής των νέων οδηγιών, οι αριθμοί των καταγγελιών παρουσίασαν κάθετη πτώση, ενώ πλέον οι μηδενικές καταγγελίες επαγγελματικών υποστατικών είναι ο κανόνας.

Η εντατικοποίηση αυτή θα γίνει αισθητή και τις επόμενες μέρες, τόνισαν, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε χαλάρωση στο πρόγραμμα που ακολουθείται για τον περιορισμό της πανδημίας στην επαρχία Πάφου μετά και την εφαρμογή των πρώτων χαλαρώσεων στους περιορισμούς.