Οι χορηγούμενες διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συνήθης τακτική επιχειρήσεων, κομμάτων, πολιτικών, εταιρειών για να προσελκύσουν πελάτες ή πολίτες που ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό τους. Έτσι εξηγούνται πολλές διαφημίσεις που από τα κατεχόμενα εμφανίζονται ως ενδιαφέροντα για όλη την Κύπρο.

Τελευταία, μας έπρηξαν τα ήπατα τα κόμματα που αλιεύουν ψήφους για τις παράνομες εκλογές της Κυριακής. Βλέποντας μια διαφήμιση από το Κόμμα της Αναγέννησης, το κόμμα των εποίκων, σκεφτήκαμε τα εντάλματα σύλληψης για τους καταζητούμενους δολοφόνους των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού -ο Ερχάν Αρικλί δεχόταν τα χειροκροτήματα της κουστωδίας του.

Άραγε, προξενεί ακόμα εντύπωση που αυτό το κάθαρμα, εκ των καταζητούμενων δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ, βολοδέρνει ανεπηρέαστος στα κατεχόμενα και ζητά την ψήφο των Τουρκοκυπρίων (και των εποίκων, σαφώς); Ακόμα, προξενεί εντύπωση στους αρμόδιους, στον Γενικό Εισαγγελέα, στην υπουργό Δικαιοσύνης ή στο υπουργείο Εξωτερικών που όφειλαν να κινητοποιούνται αδιαλείπτως για να συλληφθούν οι δολοφόνοι; Στους προκατόχους τους;    

ΑΛ.ΜΙΧ