Είναι δεδομένο ότι βιώνουμε παγκόσμια μια δύσκολη περίοδο, από τη μια η πανδημία και ο φόβος για την υγεία μας και από την άλλη το άγχος της αλλαγής στην καθημερινότητά μας και του εγκλεισμού. Ωστόσο μπορείς να βρεις εξαιρετικούς τρόπους να μείνεις απασχολημένος, κάτι που θα σε βοηθήσει να μειώσεις και το άγχος που μπορεί να αισθάνεσαι. Πιο κάτω δείτε 3 απλές συμβουλές που μπορούμε να ακολουθήσουμε από το πρωί όσο #μενουμε σπιτι. 
Όταν ξυπνάμε ΔΕΝ κάνουμε scroll down στην οθόνη του κινητού μας αλλά καθόμαστε σε μια βολική στάση στο κρεβάτι μας (sukhasana-οκλαδόν) με ίσια πλάτη, και τεντώνουμε τα χέρια ψηλά να μακρύνει η σπονδυλική στήλη. Αφήνουμε τις παλάμες μαλακά στα γόνατα, παίρνουμε μερικές βαθιές αναπνοές από τη μύτη και σκεφτόμαστε κάτι που μας φτιάχνει τη διάθεση.
Φτιάχνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα, βρίσκουμε μια άνετη και ήσυχη γωνιά στο σπίτι και αφιερώνουμε 5-10 λεπτά στον εαυτό μας προσπαθώντας να αδειάσουμε το μυαλό, παρατηρώντας τις σκέψεις μας χωρίς να προσκολλούμαστε σε αυτές. Καθόμαστε με ίσια πλάτη και ακολουθούμε τον ρυθμό της αναπνοής μας, καθώς περνούν τα λεπτά, βλέπουμε ότι αλλάζει η ποιότητά της και γίνεται πιο μαλακή και πιο βαθιά. Παραμένουμε για μερικά λεπτά ακόμα σκανάροντας νοητά το σώμα μας και χαλαρώνουμε τα σημεία που νιώθουμε ένταση.
Γυμναζόμαστε! Η yoga είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να τονώσουμε το σώμα μας και να νιώσουμε άμεσα πιο ευδιάθετοι. Ανάλογα το επίπεδό σου, μπορείς να βρεις μέσω του διαδικτύου ένα εύκολο πρόγραμμα ή πιο απαιτητικό αντίστοιχα και να το εντάξεις στη ρουτίνα σου!